Ze ontmoet een man via een app, ze maken een afspraak en hij verschijnt in pyjama

Janine

29 Mei 2022

Ze ontmoet een man via een app, ze maken een afspraak en hij verschijnt in pyjama
Advertisement

De via datingsites vastgelegde afspraken staan steeds vaker op de agenda. Misschien is het onder de mensen die met elkaar omgaan vaak niet mogelijk om een ​​soulmate te ontmoeten, of ben je gewoon op zoek naar een manier om buiten je vriendenkring te gaan, feit is dat de ontmoetingen via internet steeds vaker voorkomen. De hoofdpersoon van dit verhaal weet er alles van die, na een mislukt huwelijk en een scheiding, heeft besloten zich aan te melden op Tinder om te praten en misschien een interessant iemand te ontmoeten.

En dat gebeurde ook, maar niet alles verliep volgens haar verbeelding en de man die haar aandacht trok, verloor veel punten toen hij op zijn eerste date in zijn pyjama verscheen. Ja, je leest het goed, in zijn pyjama. Een lekker warme pyjama van SpongeBob, maar we vertellen je hoe het ging.

via Tik Tok/tara.relationshipcoach

Advertisement
Tik Tok/tara.relationshipcoach

Tik Tok/tara.relationshipcoach

Dit is Tara, een moeder en voormalig lerares die na een stormachtig huwelijk besloot om voor de lol lid te worden van Tinder. De vrouw had dit nog nooit eerder gedaan, maar omdat ze er veel over had gehoord, had ze toegegeven en begon ze mensen te ontmoeten op het web.

"Ik begon met een man te praten en hij vertelde me dat het heel leuk was op de site. - vertelde Tara - ik was nieuw en ik liet me meeslepen. Bedenk ook dat ik me na de breuk met mijn ex niet erg aantrekkelijk voelde en in vrede met mezelf, maar die man vertelde me dat ik mooi was en daardoor voelde ik me goed. Toen - vervolgde de vrouw - stelde hij voor om me te ontmoeten en ik accepteerde".

Advertisement
Tik Tok/tara.relationshipcoach

Tik Tok/tara.relationshipcoach

Tara, nu gelukkig getrouwd en moeder, had op die beruchte dag ongeveer 45 minuten de tijd en besloot het te accepteren. Ze deelde het mee aan haar gesprekspartner op Tinder en hij vertelde haar zonder al te veel na te denken dat hij haar graag na het werk zou ontmoeten voor een kopje koffie.

"Ik kwam uit mijn werk en aangezien ik destijds lerares was, droeg ik zeer professionele kleding. - zei Tara - Hij schreef me echter terwijl ik op straat liep dat ik de pyjama die hij droeg ​​erg leuk zou vinden. Ik barstte in lachen uit en dacht dat het een grap was. In plaats daarvan, zodra ik hem in het café zag, bleef ik met open mond kijken: hij droeg een warme SpongeBob-pyjama en pantoffels in de vorm van een wolf. Ik zou het nooit hebben geloofd als ik niet met eigen ogen zou hebben gezien, dat iemand op een eerste date in nachtkleding zou verschijnen. En toch was het zo.”

Twitter/Lina Marcela

Twitter/Lina Marcela

Alsof het nog niet al gênant genoeg was, kwamen even later ook 3 van haar leerlingen binnen en zagen haar in het gezelschap van die originele ridder. Tara begreep meteen dat ze als stel nooit een toekomst zouden hebben, dus na de koffie zei ze de man gedag en vertelde hem dat het een genoegen was hem te ontmoeten, maar dat ze geen interesse had om verder te gaan.

Hoe nam hij het op? Niet goed. "Als ik dit eerder had geweten, had ik nooit zo ver gereden en zelfs mijn mooiste pantoffels gedragen." Een paradox die Tana verbaasd heeft achtergelaten, maar die door het te vertellen haar alleen maar de glimlach kan geven die ze verdient, en hetzelfde geldt voor ons lezers.

Wat zou jij doen in een vergelijkbare situatie?

Advertisement