Deze moeder zet derde tweeling op de wereld - de kans was 1 op 200.000 - BekijkDezeVideo.nl
x
Deze moeder zet derde tweeling op de…
Kind moest zich scheiden van zijn hond omdat zijn vader hem mishandelde: na 2 jaar blijft hij hem brieven sturen Een man draagt ​​een brief op aan zijn vrouw die verpleegster is, die na een dienst van 14 uur thuiskwam:

Deze moeder zet derde tweeling op de wereld - de kans was 1 op 200.000

04 Mei 2022 • Door Janine
4.383
Advertisement

Iedereen die de kans heeft gehad om de ouder van een tweeling te worden, weet hoe uniek en bijzonder deze ervaring kan zijn. Het krijgen van een tweeling is op zich al een bijzonderheid voor twee mensen die van elkaar houden, probeer je voor te stellen hoe het is om er nog twee of zelfs 4 te krijgen. We snappen dat je enige twijfel hebt over de reële mogelijkheid dat dit gebeurt. Ook artsen zijn het tenslotte eens over de zeldzaamheid van soortgelijke gebeurtenissen, die de kansen beperken tot 1 op 200.000.

Ondanks de bijna uniciteit, is het iets dat sommigen is overkomen. Kimberly bijvoorbeeld, een 37-jarige moeder die, nadat ze al twee tweelingen had gekregen, een derde tweeling kreeg met Kenzy en Kenzley, twee prachtige zusjes. We vertellen je hun verhaal.

via: Dailymail

Kimberly Alarcon is een 37-jarige vrouw die net is bevallen van haar derde tweeling. Dat klopt. Enige tijd na de laatste geboorte werden de twee kleine meisjes Kenzy en Kenzley geboren die zich bij Brittney, Sarah, Hunter, Zachary, Zoey, Olivia, Oliver en King voegden.

De vrouw bekende dat zij en haar man zich altijd een heel groot gezin hadden voorgesteld. “We waren thuis met zijn 10-en. - zei Kimberly - Niet tevreden, besloot mijn moeder nog 8 kinderen te adopteren en ondanks de chaos groeiden we goed en gelukkig op. Mijn man John heeft maar één broer, maar hij wende meteen aan onze "bemanning". Er zijn momenten van enorme drukte, dat geef ik toe, maar we zijn net als alle andere families. - vervolgde de vrouw - We hebben dagen dat alles goed gaat en andere waarin een probleem zich voordoet dat we hoe dan ook altijd samen kunnen overwinnen".

Het geval van Kimberly is zeer zeldzaam. Zoals sommige artsen uitleggen, lijkt het erop dat de kans op een geboorte van drie tweelingen extreem laag is. Twee factoren die aan soortgelijke gebeurtenissen kunnen bijdragen, zijn echter de leeftijd van de moeder boven de 35 jaar, zoals in dit geval, en de biologische erfenis van de kant van de moeder.

Gezien al deze aspecten is één ding zeker: er is iets geweldigs en ongewoons gebeurd met deze moeder en deze vader. We kunnen ons alleen maar de vreugde voorstellen om een ​​derde tweeling geboren te zien worden, ze te zien opgroeien en samen met alle andere broers en zussen te zien spelen. Tel daarbij op dat Kimberly en John het met heel hun hart hebben gewild sinds ze besloten een gezin te stichten, en alles wordt nog specialer.

We wensen ze een goed leven samen met al hun kleintjes!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt