Een vriendelijke stewardess kwam tussenbeide om de zoon van een passagier te kalmeren die een driftbui had - BekijkDezeVideo.nl
x
Een vriendelijke stewardess kwam tussenbeide…
Meisje wacht elke week op de vuilnisman om hem te begroeten: hij beantwoordt, lacht naar haar en wordt haar

Een vriendelijke stewardess kwam tussenbeide om de zoon van een passagier te kalmeren die een driftbui had

09 Mei 2022 • Door Janine
8.419
Advertisement

Reizen is veel gemakkelijker geworden, aangezien duizenden vluchten elke dag zelfs de meest verre steden met elkaar verbinden. Natuurlijk kunnen vele uren vliegen vermoeiend zijn voor iedereen, vooral kinderen, die gedwongen zijn hun spelen en hun ruimtes te beperken. Maar aan de andere kant kan een ouder zijn kind niet thuis laten, vooral als ze niet de mogelijkheid hebben om het bij zijn grootouders te laten. Wat doe je dan? Het risico nemen dat het kind tijdens een reis van 6 uur vervelend wordt. Dit is wat er gebeurde met een vader, die tijdens de vlucht alle mogelijke voorzorgsmaatregelen probeerde te nemen, maar zijn zoon in wanhoop begon te huilen en een driftbui kreeg. Op dat moment kwam een ​​zeer vriendelijke stewardess tussenbeide om de situatie te redden.

Veel mensen vinden dat vliegen voor de kleintjes verboden moet worden, daarbij vergetend dat men naast plezier ook en vooral uit noodzaak vliegt. Wat moeten ouders doen, hun kinderen thuis laten? In de meeste gevallen blijkt dit een onmogelijke optie. Een vader kreeg te maken met de grillen van zijn zoon tijdens een binnenlandse vlucht van Brasilia naar Cuiabá, in Brazilië. Het kind begon wanhopig te huilen om alles wat hij niet kon doen en zijn vader, net zo wanhopig, wist niet hoe hij hem moest kalmeren. In deze situaties speelt ook het feit dat de andere passagiers geïrriteerd kunnen raken door het constante geschreeuw een rol.

Gelukkig aarzelde een zeer vriendelijke stewardess niet om deze vader te helpen, het kind op te tillen en te wiegen tot hij gekalmeerd was. Zodra ze het kind omhelsde, stopte de kleine met huilen en kalmeerde hij, en viel langzaam in slaap.

Een werkelijk verbazingwekkende scène, die werd geregistreerd door pastoor Raphael Achilles en vervolgens op Instagram werd gepubliceerd, waar de video 150 duizend keer bekeken werd. Raphael Achilles zelf merkte op: "Er was een mooi kind met zijn vader die veel huilde, totdat de stewardess naar hem toe kwam en hem wat stickers gaf om mee te spelen, ook al bleef de jongen huilen; toen bracht ze wat kopjes, maar hij stopte niet met huilen, en tot mijn grote verbazing pakte ze hem op en bleef een tijdje bij hem, totdat de kleine in slaap viel."

In plaats van te klagen en het af te reageren op de passagier, heeft deze stewardess al haar empathie en begrip getoond en is ze er zelfs in geslaagd de kleine te kalmeren dankzij haar lieve aanwezigheid. Het is haar taak om passagiers te helpen zich op hun gemak te voelen tijdens de vlucht en haar tussenkomst was in dit opzicht absoluut een geluk. Complimenten!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt