Hij krijgt een bestelling voor 1500 gekarameliseerde appels, maar die annuleren ze op het laatste moment: gebruikers helpen hem ze allemaal te verkopen - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij krijgt een bestelling voor 1500…
Ze koopt een huis en wil niet dat haar man mede-eigenaar is: “Ik weet dat hij zijn deel van de hypotheek niet zal kunnen betalen” De routine van een moeder met 9 kinderen:

Hij krijgt een bestelling voor 1500 gekarameliseerde appels, maar die annuleren ze op het laatste moment: gebruikers helpen hem ze allemaal te verkopen

07 Mei 2022 • Door Janine
15.443
Advertisement

Iedereen verdient zo goed mogelijk zijn brood, aangezien werk duidelijk de bevoorrechte bron van bestaan ​​is voor elke burger en zowel een recht als een plicht is. Iedereen zou moeten kunnen werken, de functie en de baan kiezen die het beste bij je capaciteiten past, maar helaas is dit in veel delen van de wereld niet het geval. Er zijn er, zoals Enrique Villalpando, die hun brood verdienen met het verkopen van zoetwaren op straat, als straatverkoper, en die er niet altijd in slagen om het verdiende geld mee naar huis te nemen. Als we hier ook aan toevoegen dat sommige mensen werkelijk oneerlijk weten te zijn, dan begrijpen we hoe Enrique worstelt om vooruit te komen. In het bijzonder had hij ooit te maken met een klant die hem een ​​zeer groot aantal toetjes had besteld, maar die uiteindelijk alles op het laatste moment annuleerde zonder de arme man een cent te betalen.

Enrique Villalpando verkoopt zelfgemaakte zoetigheden op straat en lijkt vooral een meester te zijn van gekarameliseerde appels. Een klant had een bestelling voor hem geplaatst voor 1.500 gekarameliseerde appels en dat accepteerde hij natuurlijk graag gezien de winst die hij met die verkoop zou maken. Naïef vertrouwde Enrique die klant te veel en vroeg hij geen aanbetaling voor die bestelling. Toen hij de laatste appels al gemaakt had, belde de klant hem op om te zeggen dat hij alles moest annuleren en dat hij hem daarom niet meer zou betalen. Het was een klap voor Enrique, omdat hij veel tijd en geld had geïnvesteerd om die bestelling af te ronden. Wat moest hij doen met al die appels?

Toen hij zijn wanhopige vader zag, probeerde Luis Enrique Villalpando Alvarez, de zoon van de straatverkoper, hem een ​​handje te helpen door op sociale media te verspreiden wat er was gebeurd. De post van Luis, compleet met foto's, ging meteen viraal en kreeg meer dan 10 duizend reacties, een duidelijk teken dat het trieste verhaal veel gebruikers heeft geraakt. In de post legt Luis uit dat zijn vader veel geld had geïnvesteerd om die bestelling uit te voeren, maar dat de klant op het laatste moment alles annuleerde zonder hem zelfs maar voor de grondstoffen te betalen. In de post doet de jongen een rechtstreeks beroep op gebruikers en vraagt ​​hij of iemand wat appels wil kopen:

"Goedemiddag vrienden, ik schrijf u om u gekarameliseerde appels aan te bieden voor 8 pesos. Een paar dagen geleden heeft iemand een bestelling van mijn vader geplaatst voor 1.500 appels en deze op het laatste moment geannuleerd, dus als u ons zou kunnen helpen iets terug te krijgen van wat hij heeft geïnvesteerd, zou ik u met heel mijn hart dankbaar zijn".

Advertisement

De reactie van het web liet niet lang op zich wachten en in een mum van tijd vroegen veel mensen om informatie over het kopen van Enrique's appels. In korte tijd kwamen er talloze verzoeken uit heel Mexico en kon Luis alle gekarameliseerde appels verkopen die zijn vader had klaargemaakt.

Het begon als een onaangename situatie, maar toen werd alles opgelost, want Enrique kreeg niet alleen het geld terug dat hij had geïnvesteerd, maar ook nieuwe klanten en zijn bedrijf breidde uit. Wij zijn er verheugd om!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt