x
Bekritiseerd omdat ze op een luxe vakantie…
Deze moeder slaapt in de woonkamer om een kamer af te staan aan haar 18-jarige dochter: 6-jarig meisje vermomt zich als haar favoriete tv-personage: een vriendelijke oude vrouw

Bekritiseerd omdat ze op een luxe vakantie ging zonder haar 6 maanden oude dochtertje mee te nemen: "Je bent egoïstisch"

13 Mei 2022 • Door Janine
2.130
Advertisement

Hoewel het belangrijk is om tijd voor jezelf te nemen, zowel individueel als als stel, is het niet meer dan normaal dat de komst van een baby dit evenwicht een tijdje kan verstoren. Het is ook normaal dat sommige moeders de behoefte voelen om een ​​beetje te ontspannen na de zwangerschap en na de eerste paar jaar van grillen en verantwoordelijkheden: iedereen verdient een vakantie. Influencer Carla Bellucci heeft echter veel over zichzelf doen praten toen ze een luxe vakantie boekte in Dubai en haar 6 maanden oude dochtertje thuis liet. Veel gebruikers hebben er kritiek op geleverd en de controverse liet niet lang op zich wachten: "welke moeder zou ooit zoiets doen?".

via: The Sun

Misschien is het geen toeval dat Carla Bellucci de titel “meest gehate vrouw in Engeland” heeft verdiend, aangezien ze ook in dit geval de vijandigheid van veel van haar followers lijkt te hebben aangetrokken. Zij waren het inderdaad die op basis van de foto's die de influencer op Instagram plaatste, realiseerden dat Carla naar Dubai was gevlogen zonder haar dochtertje Gianna Blue mee te nemen. "Het was een enorm probleem voor iedereen dat ik op vakantie was gegaan zonder Blue”, merkte Carla op, “maar ze was bij haar oma en haar zus, ik had mijn kleine meisje niet alleen gelaten!".

Tijdens haar verblijf in Dubai ontving Carla het huwelijksaanzoek van haar partner, vergezeld van een ring ter waarde van £6.000. Aan degenen die haar ervan beschuldigden een egoïstische moeder te zijn, antwoordde Carla: "Ik ga altijd op vakantie zonder mijn kinderen. We hebben onze tijd samen en daarna hebben we onze familievakantie. Pauzes alleen nemen als stel is belangrijk: het helpt om de relatie levend te houden”.

In Dubai moest ze ook als blogger aan de slag en ze verzekerde dat het voor de kleintjes geen geschikte vakantie is. "Natuurlijk heb ik Blue erg gemist", zei Carla, die over het onderwerp werd geïnterviewd, "maar ik heb er geen spijt van dat ik erheen ben gegaan. Ik had nooit gedacht dat Blue daar zou moeten zijn, omdat het helemaal niet praktisch is: hoe kan ik bruin worden met Blue schreeuwend naast me?". En misschien is het juist deze bewering die de gemoederen heeft verhit; Carla is ervan overtuigd dat ouders die jonge kinderen meenemen naar exotische locaties degenen zijn die het meest ter discussie gesteld moeten worden:

"Je kunt zo'n vakantie niet met de kinderen maken. Je kunt niet van je tijd genieten, de kinderen schreeuwen omdat ze verbranden of oververhit raken. Ik denk dat deze moeders die hun kinderen meenemen op luxe vakanties onverantwoordelijk zijn, je zou de kinderen niet naar die hitte moeten brengen! Als ik het met Blue had gedaan, zou ik door iedereen een onverantwoordelijke zijn genoemd, maar omdat ik haar thuis bij haar oma heb achtergelaten, ben ik dezelfde onverantwoordelijke: ik doe het hoe dan ook verkeerd”.

Wat vind jij van de uitspraken van deze moeder?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt