Deze moeder slaapt in de woonkamer om een kamer af te staan aan haar 18-jarige dochter: "Ik respecteer haar privacy" - BekijkDezeVideo.nl
x
Deze moeder slaapt in de woonkamer om…
Ze heeft maar $20 en hoort haar 3 kinderen tot God bidden om hulp: ze vindt een envelop met wat geld voor haar deur. Bekritiseerd omdat ze op een luxe vakantie ging zonder haar 6 maanden oude dochtertje mee te nemen:

Deze moeder slaapt in de woonkamer om een kamer af te staan aan haar 18-jarige dochter: "Ik respecteer haar privacy"

13 Mei 2022 • Door Janine
5.396
Advertisement

Een goede ouder zou alles doen voor het welzijn van zijn kind... zelfs slapen op de bank als dat nodig is! Een moeder deed over zichzelf praten op TikTok, nadat ze haar huis had laten zien en wat details over de context had verduidelijkt. De vrouw, die op sociale media "dollie_victoria2" wordt genoemd, legt uit dat ze thuis graag op de bank slaapt om haar achttienjarige dochter wat privacy te gunnen, aangezien het huis waar het gezin woont een tweekamerappartement is en de behoeften voor iedereen anders zijn. Naast haar volwassen dochter is de vrouw in feite ook de moeder van twee andere kleine kinderen, een jongen en een meisje.

Helaas is het niet gemakkelijk om vooruit te komen als de economische problemen aanhouden, maar een ouder is bereid offers te brengen in het belang van zijn kinderen.

De vrouw plaatste aanvankelijk eenvoudigweg een video op TikTok om iedereen haar huis te laten zien. Geen paleis natuurlijk, en dat is duidelijk op te maken uit haar eigen ironische opmerkingen: "Dit is een berg was die in de lades zou moeten liggen" of "Zo bewaren we de tandenborstels, zelfs als we een tandenborstelhouder hebben, maar zoals je kunt zien is die vol met andere rotzooi die we nooit gebruiken". Waarom heeft ze deze video gemaakt? Het lijkt erop dat veel mensen zich schamen voor hun huis, daarom bedacht ze om het hare te laten zien en iedereen met een beter huis zich beter te laten voelen. In de video is in ieder geval te zien dat de vrouw een bed in de woonkamer heeft staan ​​en dit detail is de gebruiker zeker niet ontgaan.

Waarom slaapt ze met haar partner in de woonkamer?

Het antwoord is simpel en misschien is het ook een beetje uit dezelfde video op te maken: de vrouw woont in een tweekamerappartement met haar partner en drie kinderen. Dus naast de keuken heeft ze nog maar twee andere kamers beschikbaar, één voor de kinderen van één en vier jaar, die deze delen, en één voor het exclusieve gebruik van haar achttienjarige stiefdochter. De moeder zegt het grootste respect te hebben voor de privacy van haar dochter en slaapt daarom probleemloos in de woonkamer met haar partner, aangezien het huis te klein is voor het hele gezin en ze op dit moment niets aan de situatie kan veranderen. "Zo werken de dingen voor ons en ik hou van dit deel van het huis", legde de moeder uit aan de gebruikers.

Advertisement

Gebruikers hebben veel commentaren vol lof en waardering aan haar gewijd: "Dit is de pure toewijding van een liefhebbende moeder die haar kinderen altijd op de eerste plaats zet."

We hopen dat dit gezin snel een manier zal vinden om te verhuizen naar een huis dat beter bij hun behoeften past, want dat is precies wat ze nodig hebben en verdienen.

Tags: FamilieVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt