Hij parkeert op een gereserveerde plek en beledigt een brandweervrouw: ze vernietigt zijn auto tijdens een oefening - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij parkeert op een gereserveerde plek…
Ze onthult aan haar dochter dat ze een hekel had aan de periode van de zwangerschap: Onbekende parkeert auto 5 dagen op privé-oprit: huiseigenaren zijn woedend

Hij parkeert op een gereserveerde plek en beledigt een brandweervrouw: ze vernietigt zijn auto tijdens een oefening

15 Mei 2022 • Door Janine
17.513
Advertisement

De wereld is nog steeds vol onbeschofte mensen en pestkoppen die denken dat ze op anderen kunnen afreageren alleen maar omdat ze een goede baan, een mooie auto en wat meer geld hebben. Wederzijds respect zou echter de norm van iedereen moeten zijn, vind je niet? Een brandweervrouw moest harde manieren gebruiken om een ​​opschepper een goede les te geven die erop stond zijn BMW te parkeren op een plek die gereserveerd was voor hulpdiensten, voor een kleine supermarkt. De man in kwestie wilde niet weg of ergens anders parkeren, want dat was "zijn plek". Na gewaarschuwd te zijn door de manager en later ook door de brandweerlieden, moesten deze ingrijpen.

via: Reddit

Gebruiker "Chef-231", die bij de brandweer dient, vertelde wat er op Reddit is gebeurd. De vrouw werd benaderd door haar vriend Bob, manager van een supermarkt, die klaagde over een man die zijn BWM bleef parkeren op een plek die gereserveerd was voor hulpdiensten, recht voor zijn winkel. Bob had hem duidelijk gezegd dat hij die parkeerplaats niet kon bezetten, maar de man had op een uiterst onbeleefde en bazige manier geantwoord: "Ik kan parkeren waar ik wil. Ik verdien meer geld op een dag dan jij in een week!". De vrouw besloot toen Bob te helpen. Nadat ze de brandweerwagen had meegenomen, duidelijk herkenbaar aan het embleem op de zijkant van het voertuig, ging de vrouw ter plaatse.

Hier had de brandweervrouw onmiddellijk een verbale confrontatie met de man, nadat hij had geparkeerd op de plaats gereserveerd voor hulpverleningsvoertuigen:

"Je mag daar niet parkeren, dit is mijn speciale plek" roept een mannenstem. De vrouw draait zich om en staat oog in oog met de opschepper die illegaal op de gereserveerde plaats parkeerde. "Neem me niet kwalijk, ik heb dienst en ik mag daar parkeren", antwoordt de vrouw terwijl ze naar het embleem op de autodeur wijst. De man kijkt haar aan en antwoordt op minachtende toon: "Je kunt geen brandweer zijn, je bent een vrouw, verwijder je busje en ga weg."

Na dit absurde gesprek, dat de dienstdoende brandweervrouw behoorlijk kwaad maakte, begon de “wraak”. De vrouw had namelijk in het kantoor van Bob gemerkt dat haar brandbeveiligingssysteem de komende dagen een revisie/inspectie nodig had - een interessant uitgangspunt voor haar plan, dat ze onmiddellijk aan haar baas meldde.

Advertisement

Bij de brandweerkazerne besluiten ze vervolgens om een ​​brandoefening/inspectie te doen door een oude vrachtwagen en een ander voertuig naar de winkel te sturen, wanneer Bob de volgende keer belt wanneer de opschepper op de gereserveerde plek parkeert. Na twee weken komt het telefoontje van Bob: de man had zojuist geparkeerd en het brandalarm van de winkel ging af. De vrouw maakte zich klaar met de juiste middelen voor de inspectie en oefening, recht voor de winkel van Bob. Toen ze daar aankwamen, zagen ze dat Bob de winkel aan het evacueren was, en ze begonnen hun oefening.

Dit gebeurde er in het kort: tijdens de oefening hebben brandweerlieden de BMW die op hun gereserveerde plek geparkeerd stond zwaar beschadigd. Zoals je je kunt voorstellen, ging de man tekeer en op dat moment moest de brandweervrouw om versterking roepen, omdat er "een man een oefening blokkeerde". De man dreigde, zodra hij haar zag, haar te laten ontslaan en dat ze de schade aan zijn "kostbare auto" zou moeten betalen.

Na die bedreigingen werd de man echter door de agenten op de grond gegooid en geboeid: "Ik informeerde hem kalm dat hij onder arrest stond wegens agressie en inmenging in een brandonderzoek en dat zijn auto zou zijn weggenomen omdat hij geparkeerd stond op een gereserveerde plaats". Het resultaat? De man kreeg een proeftijd van 12 maanden voor het duwen van de brandweervrouw en voor het hinderen van een brandbestrijdingsoperatie; hij kreeg ook een boete van $500 voor onrechtmatig parkeren, de kosten voor het wegslepen van zijn auto werd hem aangerekend en, belangrijker nog, hij verloor zijn mooie BMW.

Moraal van het verhaal: parkeer niet op gereserveerde plaatsen!

Tags: Verhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt