"Mijn vrouw schaamt zich voor haar 'kleine' diamanten ring en draagt ​​liever een elastiekje" - BekijkDezeVideo.nl
x
"Mijn vrouw schaamt zich voor haar 'kleine'…
Bij de sollicitatie vraagt ​​ze om informatie over het loon en ze antwoorden: Ze geeft $300 uit aan haar bruidsmake-up, maar het resultaat valt tegen:

"Mijn vrouw schaamt zich voor haar 'kleine' diamanten ring en draagt ​​liever een elastiekje"

22 Mei 2022 • Door Janine
1.589
Advertisement

Hoe kies je de ring voor je vriendin? Er is natuurlijk geen precieze regel, maar voor veel mannen is het moeilijk om af te stemmen op de smaak van hun partner. Een ​​grote, kleine, in geel- of witgoud, in zilver, kortom, de mogelijkheden zijn legio en je loopt het risico een fout te maken. Laten we zeggen dat een vrouw, in plaats van zich te concentreren op de kenmerken van de uiteindelijke ring, het gebaar en vooral de verborgen betekenis achter dit object zou moeten waarderen.

Wat helaas de vrouw waar we je over gaan vertellen niet heeft gedaan. Volgens wat de man op sociale media bekende, zou de vrouw zijn geschenk niet mooi hebben gevonden, tot het punt dat ze het zou hebben vervangen door iets heel "origineels". Laten we samen kijken wat er gebeurde.


"Mijn vrouw schaamt zich voor haar 'kleine' driekaraats diamanten ring en draagt ​​het liefst dit ding van rubber" - dit is de titel van de video die Arash, de man die de hoofdrol speelt in dit verhaal, op TikTok plaatste. Blijkbaar was zijn partner niet aangenaam onder de indruk van de ring die ze als cadeau kreeg. Het zou te klein voor haar zijn en ze zou zich zelfs schamen om het te dragen.

De video werd meer dan 15 miljoen keer bekeken en de reacties van gebruikers waren talrijk. Velen dachten aanvankelijk aan een grap, maar Arash wees erop dat zijn verhaal de pure realiteit is.

De vrouw maakte geen grapje toen ze deze woorden uitsprak: "Niemand heeft mijn ring opgemerkt omdat hij te klein is. Anders zou iedereen er commentaar op hebben gegeven, maar dat gebeurde niet."

Wat deed de vrouw daarna? Ze verving het en het gekozen alternatief was enigszins bizar. In plaats van de diamant van 3 karaat koos de vrouw voor een eenvoudige rubberen ring. Ja, zomaar een voorwerp ter vervanging van een belangrijk geschenk van haar man.

Gebruikers die zich bewust werden van de episode, gaven zich over aan de meest uiteenlopende opmerkingen. “Laat haar gaan. Als ze meer om het object geeft dan om de relatie, dan is ze niets voor jou.” - zei iemand.

"Geef haar de volgende keer, samen met de ring, de papieren voor de echtscheiding” - schreef een ander en voegde eraan toe - "Je verdient meer, misschien een vrouw die echt waardeert wat je doet, buiten de kosten en de karaat om".

Advertisement

Opmerkingen en adviezen die solidair zijn met deze man en die het niet eens zijn met het gedrag van de vrouw. Het zou leuk geweest zijn om niet te veel aandacht te besteden aan de grootte, maar aan het gevoel dat de partner ertoe bracht zo'n gebaar te maken.

Wat vind jij? Ben je het eens met de keuze van deze vrouw?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt