Huurder laat 3 ton afval achter in huis en vertelt verhuurder om de borg van £400 te houden: "Je zult het nodig hebben" - BekijkDezeVideo.nl
x
Huurder laat 3 ton afval achter in huis…
Hij studeerde op 80-jarige leeftijd voor de tweede keer af: Deze vrouw wast en doucht maar één keer per week

Huurder laat 3 ton afval achter in huis en vertelt verhuurder om de borg van £400 te houden: "Je zult het nodig hebben"

17 Mei 2022 • Door Janine
2.612
Advertisement

Er zijn duizend redenen waarom iemand zich zo laat gaan dat hij zijn huis niet eens meer oppervlakkig kan schoonmaken, en al deze redenen hebben meestal te maken met psychische problemen. Depressie of andere aandoeningen die moeilijk te overwinnen zijn zonder hulp van buitenaf, kunnen een persoon naar het punt brengen waar het huishouden en persoonlijke hygiëne op de achtergrond raken. De heer Locking had zijn eigendom de afgelopen 5 jaar altijd aan dezelfde huurder verhuurd, vertrouwend op een bureau, maar hij kon zich niet voorstellen dat hij het huis zou terugvinden met tonnen afval.


Wat drijft een persoon om enorme hoeveelheden afval in huis te verzamelen? Het is ons nog niet helemaal duidelijk, maar het is wel duidelijk dat de gezondheid van deze mensen in gevaar komt. Lee Locking, de 56-jarige eigenaar van een huurwoning, was geschokt toen hij ontdekte dat zijn appartement bedekt was met afval: voedselresten, blikjes en kattenuitwerpselen lagen in elke hoek van het huis verzameld. De heer Locking vertrouwde op een verhuurbureau en de afgelopen 5 jaar waren de huissleutels altijd in handen van dezelfde persoon.

De huurder zou meneer Locking zelfs hebben geschreven dat hij de borg van £400 niet terug wilde, omdat dat geld nuttig zou zijn geweest voor de verhuurder om het schoon te maken. In werkelijkheid, als we naar de schokkende foto's van het huis kijken, kost het meer dan 400 pond om al dat afval op te ruimen en een groot deel van de badkamer en de keuken te verbouwen.

Advertisement

Zoals te zien is op de foto's die de eigenaar zelf op Facebook plaatste, lag er in elke kamer van het huis een grote hoeveelheid afval, oude kleren, eten en flessen opgestapeld.

Mr. Locking vertelde geschokt toen hij de erbarmelijke staat van zijn huis ontdekte: "Elke kamer is vol met afval. Ik kan nergens heen zonder de wens om meteen daarna te douchen." De man voegde eraan toe: "Toen ik voor het eerst naar het huis terugkeerde, had ik de hond mee. Ik opende de deur en de geur die eruit kwam trof me. Ik nam een kijkje bij de rotzooi terwijl ik de trap op liep, ik deed de deur weer dicht en zette de hond terug in de auto, want daar kon ik hem niet in laten."

Naast het verwijderen van het afval, zal het nodig zijn om het huis te verven, de tapijten te vervangen en de badkamer en keuken te verbouwen. De keuken is natuurlijk de plek in huis die de neiging heeft om sneller vuil te worden, samen met de badkamer, en de opeenhoping van afval heeft er alleen maar toe bijgedragen dat het in een nog slechtere staat verkeert.

De heer Locking is woedend op het bureau dat al 5 jaar 12% uitbetaald krijgt dankzij hem: "Er is mij verteld dat er minstens drie of vier ton afval is om te verwijderen. Ik ben echt geïrriteerd en boos dat ik ze de afgelopen vijf jaar mijn eigendom heb laten beheren en dit de staat is die ze aan mij hebben teruggegeven".

First trip of the year

Pubblicato da Lee Glasnant Locking su Lunedì 18 aprile 2022

Het vinden van de perfecte huurder is altijd moeilijk, maar niemand kan zich voorstellen het huis in zulke omstandigheden terug te vinden!

Tags: WTFAbsurdVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt