Deze vrouw wast en doucht maar één keer per week - BekijkDezeVideo.nl
x
Deze vrouw wast en doucht maar één…
Huurder laat 3 ton afval achter in huis en vertelt verhuurder om de borg van £400 te houden: Student nodigt een 71-jarige vrouw bij haar thuis uit die de laatste nachtbus had gemist: nu zijn ze beste vriendinnen

Deze vrouw wast en doucht maar één keer per week

17 Mei 2022 • Door Janine
28.612
Advertisement

De meesten van ons zijn gewend om elke dag te douchen. Het geeft ons een goed gevoel, we worden schoon, geurig en ook nog eens energiek. Een lekker verfrissende douche kan je namelijk helpen wakker te worden en je hele lichaam op gang te krijgen. Er zijn echter mensen die er niet zo over denken en veel goede redenen hebben om te besluiten dat de frequentie van het reinigen van hun lichaam sterk kan worden verminderd.

De hoofdpersoon van dit verhaal heeft besloten niet te veel tijd te verspillen aan het douchen en dit slechts één keer per week te doen. Laten we eens kijken wat ze vertelde in een video op sociale media.


Dit is Reina, een jonge vrouw die op sociale media heeft gesproken over haar besluit om zich maar één keer per week te wassen. Enige tijd geleden legde onze hoofdpersoon de redenen uit die haar tot deze routine leidden. In een video gepost op Tik Tok, die een enorm aantal views vergaarde, geeft Reina haar publiek 4 simpele redenen waarom ze zich niet zo vaak wast.

1. De tijdsbesteding. Ja, Reina houdt er niet zo van om tijd te "verspillen" aan: onder de douche gaan, zich in te zepen, de zeep er afwassen en daarna haar haar en lichaam te moeten drogen. Dat is niets voor haar, ze besteedt hier liever zo min mogelijk tijd aan.

2. Ze heeft een hekel aan nat haar. Het is een gevoel dat haar bijzonder stoort en irriteert. Als je denkt dat 10 minuten föhnen voldoende is om dat op te lossen, heb je het helaas mis. Reina verdraagt ​​zelfs het geluid van de haardroger niet en geeft er de voorkeur aan om ze na het wassen op natuurlijke wijze te laten drogen. Hierdoor blijft het haar langer nat en neemt de verveling dus toe.

3. Ze vond een oplossing voor problemen betreft een geïrriteerde huid. "Omdat ik niet elke dag douche, merk ik een verbetering van mijn huid. Eczeem en droogheid zijn afgenomen en mijn hoofdhuid heeft er ook baat bij.” - beweert ze in de video.

4. "Ik verspil niet. Ik gebruik niet veel water en niet te veel zeep dus dat is allemaal winst" - zo besluit ze de reeks redenen waarom ze besloot haar stijl te veranderen.

Advertisement

Allemaal respectabele en begrijpelijke dingen, wat zeker is, is dat haar besluit verschillende vragen oproept. Eén daarvan: als je je zo weinig wast, ga je dan niet stinken? Welnu, een gebruiker stelde haar deze vraag rechtstreeks en het antwoord was vrij uitgebreid.

"Waarschijnlijk wel. - schrijft Reina naar aanleiding van de opmerking - Maar zo is het voor iedereen, we zijn mensen. Zeker is dat ik niet bijzonder zweet en dat helpt mij enorm, samen met het dagelijks gebruik van deodorant. Ik kan je verzekeren dat het de waarheid is. - vervolgt de vrouw - In de loop der jaren heb ik met kinderen gewerkt en ze hebben er geen moeite mee om de dingen te zeggen zoals ze zijn. Als ik een nare geur had gehad, zouden ze het me zonder aarzelen hebben verteld”.

Kortom, Reina lijkt zich niet al te veel te bekommeren om haar beslissing. De routine van slechts één keer per week wassen heeft geen invloed op haar dagelijks leven of haar sociale leven.

Zou het de juiste keuze kunnen zijn in tegenstelling tot wat de meeste mensen denken? Wat vind jij?

Tags: VrouwenAbsurdVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt