Deze moeder blijft haar twee kinderen van 5 en 6 jaar borstvoeding geven - BekijkDezeVideo.nl
x
Deze moeder blijft haar twee kinderen…
Klassieke en romantische trouwfoto of grap van het bruidspaar: wat zie je op deze foto? Ze krijgt een cadeau van haar stiefkinderen: ze opent het en ontdekt dat het de documenten zijn voor hun adoptie (+ VIDEO)

Deze moeder blijft haar twee kinderen van 5 en 6 jaar borstvoeding geven

20 Mei 2022 • Door Janine
1.559
Advertisement

Borstvoeding is een heel belangrijk moment in de groei van een pasgeborene, maar het is net zo belangrijk voor de moeder die een nog sterkere band met haar baby zal opbouwen. Er zijn vrouwen die om medische redenen geen borstvoeding kunnen geven, maar dat weerhoudt hen er niet van om toch een onlosmakelijke band met hun kind op te bouwen. Moedermelk is de fundamentele en meest complete voeding voor de pasgeborene, die het tot 6 maanden nodig heeft; na 6 maanden moet het dieet van de baby worden geïntegreerd met ander vast voedsel. Over het algemeen kan borstvoeding worden voortgezet tot de leeftijd van 2 jaar, afhankelijk van de wensen van moeder en baby, maar de jaren daarop wordt het zelden voortgezet. Daarom is het feit dat Sheryl Wynne haar kinderen borstvoeding blijft geven, ook al zijn ze nu 5 en 6 jaar oud, opzienbarend.


Deze 39-jarige moeder blijft haar twee kinderen, Riley en Mylo, respectievelijk 6 en 5 jaar, borstvoeding geven. De vrouw gaf toe kritiek en negatieve opmerkingen te hebben ontvangen van vrienden en familie, die zich afvragen of dit de reden is waarom haar kinderen "zich zo gedragen". Natuurlijk is het ongebruikelijk om baby's die al zo groot zijn borstvoeding te geven, maar Sheryl beweert haar instinct te volgen en borstvoeding te blijven geven, hoewel ze oorspronkelijk van plan was te stoppen toen Riley, de oudste, 3 werd. Maar haar kinderen speelden een belangrijke rol bij de beslissing om borstvoeding te blijven geven, want op een dag zei Riley dat hij tot 10 jaar borstvoeding wilde krijgen. Sheryl weet dat ze dit niet te lang meer zal kunnen doen, maar ze heeft besloten zo lang mogelijk door te gaan: "Het is hun verzoek en het is biologisch gezien normaal, ook al is het niet wijdverbreid in de samenleving", merkte Sheryl op.

Sheryl Wynne, 39, still breastfeeds her sons Riley, six, and Mylo, five, before school, in the evening, and throughout...

Pubblicato da Family Life Goals su Lunedì 16 maggio 2022

"De keuze is niet aan mij alleen," legde Sheryl uit, "het wordt gedeeld, omdat het iets is dat we samen doen. Het heeft ons dichter bij elkaar gebracht. Het is weten dat ze op elk moment naar me toe kunnen komen en getroost kunnen worden", concludeerde de vrouw, zich ervan bewust dat ook degenen die geen borstvoeding geven tot het 6e jaar, toch een mooie relatie met hun kind kunnen opbouwen. Riley, de oudste zoon, weet dat hij niet om moedermelk kan vragen als ze er niet is, terwijl de jongste, Mylo, ondernemender is: "Voordat Mylo naar de kleuterschool ging, vroeg hij 's ochtends om moedermelk terwijl hij buiten aan het spelen was. Ik wilde hem vertellen dat we het daar niet konden doen omdat mensen het zouden zien, maar ik wilde mijn zorgen niet op hem overbrengen."

Advertisement

yep this is as good as it gets for photos together these days...

Pubblicato da Sheryl Wynne su Lunedì 3 gennaio 2022

Sheryl had een traumatische bevalling, waarna ze het gevoel had dat ze faalde als moeder; maar het was met de ervaring van borstvoeding dat ze herboren werd en zich beter voelde: "Borstvoeding hielp me die band met hen te behouden en toen kreeg ik het idee dat ik ze allebei tegelijkertijd wilde voeden. Het was magisch en inspirerend om twee kinderen tegelijk te ondersteunen. Ik had een traumatische bevalling en voelde me als een totale mislukking vanwege die ervaring. Ik had het gevoel dat ik iets niet goed had gedaan, dus ik had borstvoeding geven nodig om door te gaan. Toen ik begon met het geven van borstvoeding aan Riley wist ik waar het om ging. Het was veel moeilijker dan ik dacht."

Wat vind je van deze keuze om zo lang borstvoeding te geven? Schrijf het ons in de reacties!

Tags: AbsurdFamilieVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt