"Ik zie eruit als een 'slak' vergeleken met mijn knappe vriend, maar hij houdt van me en zou me nooit bedriegen" - BekijkDezeVideo.nl
x
"Ik zie eruit als een 'slak' vergeleken…
Oma borduurt alle tekeningen gemaakt door haar kleindochter en maakt een prachtig cadeau voor haar 18e verjaardag Hij laat haar de verlovingsring kiezen, maar geeft die dan aan een ander: “hij had 7 relaties tegelijk

"Ik zie eruit als een 'slak' vergeleken met mijn knappe vriend, maar hij houdt van me en zou me nooit bedriegen"

25 Mei 2022 • Door Janine
3.845
Advertisement

Het vinden van een zielsverwant is niet voor iedereen weggelegd, het is moeilijk dat echte liefde op het eerste gezicht voorkomt. Toch zijn er gevallen waarin dit allemaal zo snel gebeurt dat het bijna onmogelijk lijkt. De hoofdpersoon van dit verhaal weet dit heel goed en tijdens een zomer die ze op de Canarische Eilanden doorbracht voor haar werk, ontmoette ze de man van haar leven.

De twee jongeren spraken elkaar voor het eerst door puur toeval en hebben elkaar sindsdien nooit meer verlaten. Laten we eens kijken hoe hun liefde ontstond.

via: The Sun

Zij is Hazel McBride en hij is Paul Barez, beiden zijn 29 en wonen in Nederland. De twee geliefden ontmoetten elkaar voor het eerst in Tenerife waar zij werkte, terwijl hij op vakantie was met een groep vrienden.

"We ontmoetten elkaar in de zomer van 2016. - zegt het meisje - Toen ik hem zag, dacht ik dat hij te knap voor me was, maar ik had niets te verliezen, dus ik benaderde hem. Ik haalde alles uit de kast, ik pakte mijn kaartje en zei 'hier, dit is mijn nummer', gaf hem een ​​kus op de wang en vertrok. De volgende dag was ik in de zevende hemel toen hij contact met me opnam voor een ontmoeting".

Sinds die tweede ontmoeting is het paar niet meer uit elkaar gegaan, althans niet sentimenteel. In werkelijkheid waren ze een tijdje van elkaar verwijderd en woonden niet in dezelfde stad. Na de vakantie op Tenerife ging Paul namelijk terug naar Nederland, terwijl Hazel aan het eind van het seizoen weer naar Schotland terugkeerde. Maar het gevoel dat tussen hen was ontstaan was zo sterk dat de twee alle afstanden overwonnen en elkaar bleven zien.

Afwisselend en soms vakantiebestemmingen kiezend, zijn de twee jongeren er altijd in geslaagd elkaar te zien en de vlam van hun liefde levend te houden. Dit alles totdat zij besloot alles achter te laten en bij hem in te trekken.

"Het ging allemaal heel snel tussen ons, maar ook ongelooflijk. - bekende Hazel - Hij is verschrikkelijk knap en in het begin kon ik niet geloven dat hij mij had gekozen. Wanneer we uit gingen, zag ik andere vrouwen betoverd naar hem kijken en ik was er zeker van dat ze zich op dat moment afvroegen hoe hij met iemand zoals ik kon zijn. Een 'slak' vergeleken met hem. Maar zo was het, en het feit dat ze naar hem keken stoorde me nooit echt. Ik vertrouw hem en ik weet dat hij me nooit zou bedriegen, ondanks het feit dat er zoveel vrouwen om hem heen zijn".

De feiten bewijzen het. Na jaren een relatie te hebben gehad, vroeg Paul Hazel enige tijd geleden om met hem te trouwen. Een relatie die niet van de grond leek te komen, volgens degenen die zeiden dat hij te knap voor haar was. Gelukkig had dat geen invloed op het paar.

Uiteindelijk betekent van iemand houden ook dat je verder gaat dan de schijn en hem of haar leert kennen en liefhebben. Om nog maar te zwijgen van het feit dat Hazel ook erg knap is en ze samen een prachtig stel vormen.

Advertisement

"Toen we de relatie op sociale media formaliseerden, konden velen het niet geloven en vroegen ze me hoe ik zo'n knappe man had weten te strikken. - zegt onze protagonist opnieuw - Simpel: ik wilde een knappe echtgenoot en ik vond hem".

Hazel maakt veel grappen over de fysieke verschillen tussen haar en Paul, maar ze doet het omdat ze zeker is van de gevoelens die ze voor elkaar hebben en het feit dat hij, zonder enige twijfel, haar soulmate is.

Heb jij ook de ideale persoon ontmoet en ben je erin geslaagd ermee te trouwen?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt