Kind klopt op de deur en rent weg en laat een kartonnen doos achter met de boodschap: “Zoek een thuis voor deze puppy" - BekijkDezeVideo.nl
x
Kind klopt op de deur en rent weg en…
Vader ontroert zich als zijn dochter haar prijs aan een medeconcurrent geeft Oma borduurt alle tekeningen gemaakt door haar kleindochter en maakt een prachtig cadeau voor haar 18e verjaardag

Kind klopt op de deur en rent weg en laat een kartonnen doos achter met de boodschap: “Zoek een thuis voor deze puppy"

26 Mei 2022 • Door Janine
11.483
Advertisement

Honden zijn geen speelgoed, hoewel ze vaak als cadeau worden gegeven met Kerstmis of aan kinderen, bijna alsof het knuffels zijn; een hond maakt deel uit van het gezin, heeft behoeften en heeft veel liefde nodig. Er zijn kinderen, veel wijzer dan volwassenen, die zelf heel goed beseffen dat ze niet in de behoeften van een puppy kunnen voorzien, vooral als hun gezinssituatie niet al te best is. Het verhaal van de kleine Snowflake gaat hierover.

Op een avond vond een conciërge van een school bij de ingang een kartonnen doos met daarin een puppy van slechts een paar weken oud. Op de doos zat een vel papier, duidelijk geschreven door een kind.


De pup werd gevonden voor een school in Michigan, in Detroit nadat de conciërge een aanhoudend geklop hoorde. Toen hij uit het raam keek, zag de man een kind wegrennen en daarom ging hij onmiddellijk naar de ingang om te begrijpen wat er aan de hand was. Daar vond de conciërge een kartonnen doos met een handgeschreven boodschap, vermoedelijk van hetzelfde kind dat een paar seconden eerder was weggerend:

"Het spijt me dat hij geen thuis heeft, het is koud, daarom geef ik het aan jou. Zoek alsjeblieft een nieuw huis voor hem. Dank je wel.”

In die doos zat een hondje van een paar weken oud, een dekentje, wat speeltjes en hondenvoer. Het was duidelijk dat het kind, niet in staat om zelf voor het dier te zorgen, besloot het over te laten aan meer competente mensen, die het arme dier een betere toekomst kunnen geven. Een zeer wijs en verantwoordelijk gedrag van iemand die waarschijnlijk nog geen 10 jaar oud zal zijn.

De conciërge nam direct contact op met een lerares die bekend staat om haar passie voor honden, die de pup tijdelijk onder haar hoede nam. Zij en haar zoon noemden het Snowflake. Helaas kon de vrouw hem niet lang houden, dus nam ze direct contact op met de vereniging "Detroit Pit Crew Dog Rescue" om de pup aan hun zorg toe te vertrouwen.

Advertisement

De puppy leek haar kartonnen doos niet in de steek te willen laten, maar ze werd gedwongen, zodra de vrijwilligers voor haar begonnen te zorgen. Nadat de behandelingen waren voltooid, ging Snowflake naar een pleeggezin, maar werd nog niet geadopteerd: "We weten nooit wat de verhalen van deze honden zijn", legt de directrice van de vereniging, Sumpter, uit, "dus om veiligheidsredenen brengen we het in een pleeggezin onder, wachtend op iemand die uiteindelijk naar voren komt en zegt: "Hé, dat is mijn verloren puppy. Ik wist niet wat er met hem gebeurd was: hij was uit de tuin ontsnapt.” En misschien pakte de jongen hem op en was het enige wat hij kon doen, het in een doos doen en mee naar school nemen."

We zijn er zeker van dat Snowflake met die lieve blik meteen een fijn gezin zal vinden!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt