Homostel adopteert kind: wanneer ze hem "introduceren" aan de familie, barst de grootmoeder in tranen uit

door Janine

24 Mei 2022

Homostel adopteert kind: wanneer ze hem "introduceren" aan de familie, barst de grootmoeder in tranen uit
Advertisement

Wanneer twee verliefde mensen besluiten een gezin te stichten en een baby te krijgen, brengt het nieuws altijd veel vreugde en geluk. Elk gezinslid kijkt uit naar de dag van de geboorte, of, in het geval van adoptie, het moment waarop de baby aan iedereen wordt “voorgesteld". De emotie van die momenten is enorm en het geluk neemt het hart van elke aanwezige persoon over.

Precies wat er is gebeurd met het gezin waarover we je gaan vertellen. In dit geval was de vreugde nog groter en de reactie, vooral van de grootmoeder, zeer ontroerend. Wij vertellen je wat meer over hen.

via Instagram/razoesparaacreditar

Advertisement
Instagram/razoesparaacreditar

Instagram/razoesparaacreditar

Alan en Patrick zijn een stel dat in Brazilië woont. Altijd dol op kinderen en met de wens om er zelf een te hebben, moesten de twee verschillende obstakels overwinnen voordat ze het doel konden bereiken.

Als homostel gingen Alan en zijn partner naar gespecialiseerde instellingen en vroegen om informatie over IVF en soortgelijke procedures, maar ze waren allemaal te duur voor hen. Dus kozen ze voor adoptie en zetten ze het hele, zeer lange mechanisme in werking.

Advertisement
Instagram/razoesparaacreditar

Instagram/razoesparaacreditar

Het echtpaar ontmoette de kleine Francisco, ze leerden hem kennen, hielden van hem en met tijd en veel geduld slaagden ze erin hem thuis te brengen. De vreugde van de twee nieuwe ouders werd ook gedeeld door die van de hele familie.

Alan en Patrick vertelden na lang wachten en geheel onverwachts aan de familie dat de kleine jongen op hen wachtte in hun huis in Rio de Janeiro.

Toen de familieleden bij de nieuwe ouders aankwamen en de baby in de wieg zagen liggen, konden ze het ongeloof, de emotie, de verrassing, de vreugde en het geluk niet bedwingen die de aanblik van dat kleine bundeltje opwekte.

Maar de reactie die op zijn beurt het web ontroerde, was die van de grootmoeder. In de video die Alan en Patrick op sociale media plaatsten, is te zien hoe de vrouw ongelovig haar mond bedekte toen ze nog bij de voordeur stond. Dan zie je dat ze een van de twee vaders omhelst en heel langzaam naar de kleine Francisco gaat.

"We filmden het moment waarop onze familie Francisco ontmoette. - zei het stel - Ze hadden het niet verwacht, het was een verrassing voor iedereen. We wilden het ze graag laten weten, maar we hebben het zo gedaan dat ze niets zouden vermoeden.” Bij het zien van de beelden kregen ze wat ze wilden: iedereen sprakeloos achterlaten.

Instagram/razoesparaacreditar

Instagram/razoesparaacreditar

Alan en Patrick hebben bekend dat ze er alles aan zullen doen om Francisco alle liefde te geven die hij verdient, hem in totale sereniteit te laten opgroeien en positieve waarden en een goede opvoeding te geven.

Alles zodat hij op een dag de wereld bewust en vrij van vooroordelen tegemoet kan treden.

Advertisement