Meisje verft haar haren in de kleuren van de regenboog voor $300 en haar vader vraagt ​​haar als straf de huur te betalen - BekijkDezeVideo.nl
x
Meisje verft haar haren in de kleuren…
Vader, miljonair, benoemt jongste dochter tot executeur testamentair en zij neemt wraak op opportunistische familieleden Moeder krijgt kritiek omdat ze in haar pyjama naar buiten gaat om haar kinderen naar school te brengen: ze dient hen van repliek

Meisje verft haar haren in de kleuren van de regenboog voor $300 en haar vader vraagt ​​haar als straf de huur te betalen

23 Mei 2022 • Door Janine
16.945
Advertisement

Wanneer je het hebt over de relatie tussen ouders en kinderen moet je altijd voorzichtig zijn, omdat je je op zeer delicaat gebied bevindt. In feite zijn ouders niet altijd in staat om te communiceren en zich verstaanbaar te maken voor hun kind, vooral als deze zich midden in de pubertijd bevindt. Meer in het algemeen zijn sommige onderwerpen echter heel moeilijk te behandelen en bestaat het risico dat er misverstanden en ontevredenheid ontstaan. Iets soortgelijks gebeurde met de vader waarover we je gaan vertellen.

Door een gebaar in het bijzonder, gemaakt door zijn 19-jarige dochter, kreeg deze man ruzie met haar en uit angst een fout te hebben gemaakt, vertelde hij zijn verhaal op Reddit en vroeg om advies. Laten we eens kijken wat er is gebeurd.

via: Reddit

Twijfelend over wat er met zijn 19-jarige dochter is gebeurd, besloot een vader het verhaal te vertellen in een bericht op Reddit. In zijn bericht zijn deze woorden te lezen: "Mijn vrouw en ik hebben 3 kinderen. De oudste, Kate, studeerde vorig jaar af en besloot een pauze te nemen van het studeren. We vonden het goed, maar ze zou zich aan enkele regels hebben moeten houden. - schrijft de man - We waren ervan overtuigd dat ze een baan moest vinden en ook moest helpen met het huishouden. Als het alleen aan mij had gelegen, had ik haar een symbolische huur laten betalen, maar mijn vrouw was het daar niet mee eens”.

Wat deze vader echter niet beviel, was de manier waarop zijn dochter met geld omging. Elke verdienste werd in een paar minuten uitgegeven en vooral voor nutteloze en onnodige dingen. Na verschillende pogingen moest de auteur van de post het loslaten, nogmaals door het meningsverschil tussen hem en zijn vrouw over het onderwerp.

"Vaak werd mij gezegd dat het geld van haar was en dat ze erover kon beschikken zoals ze wilde. - zegt haar vader - Dat is juist, maar tot op zekere hoogte. Omdat ze nog steeds bij ons woonde, leek het me goed om haar regels te geven en haar de waarde van geld te leren en hoe ermee om te gaan”. Maar er werd niet naar hem geluisterd en het meisje vervolgde haar weg tot een episode waardoor de gemoederen hoog opliepen.

Op een dag kwam zijn dochter thuis met een nieuwe look: ze had haar haren in de kleuren van de regenboog geverfd en dit had haar maar liefst $300 gekost. Een enorm bedrag voor iets totaal nutteloos volgens haar vader.

"Op dat punt vertelde ik haar dat, als ze het geld had om de kapper te betalen, ze ook voor de huur zou kunnen zorgen. - schrijft hij - Ze antwoordde dat ik haar behoeften niet begreep en dat ze mijn controle over haar verdiensten niet kon verdragen. Mijn vrouw was het met haar eens. Ze herhaalde dat ze haar meer vrijheid wilde geven en dat ze het vanzelf zou leren, maar ik ben er helemaal niet van overtuigd en hier heb ik het moeilijk mee”.

Van het web lieten de antwoorden niet lang op zich wachten en de meeste gebruikers meldden soortgelijke gevallen waaruit bleek dat ze het volledig eens zijn met het gedrag van de vader. Het is immers heel belangrijk dat een ouder enkele waarden overdraagt ​​aan zijn kinderen en ingrijpt in situaties die zij niet gepast en juist vinden.

Wat vind jij: ben je het met deze vader eens, of vind je het leerzamer om de kinderen meer vrijheid te geven om zelf te beslissen?

Tags: FamilieVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt