Hij is op weg om het meisje te ontmoeten met wie hij al maanden aan het chatten is, maar ze onthult hem: "Ik heb een vriend, ik verveelde me gewoon." - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij is op weg om het meisje te ontmoeten…
45-jarige moeder kleedt zich als haar 17-jarige dochter en iedereen denkt dat ze een tweeling zijn Vader, miljonair, benoemt jongste dochter tot executeur testamentair en zij neemt wraak op opportunistische familieleden

Hij is op weg om het meisje te ontmoeten met wie hij al maanden aan het chatten is, maar ze onthult hem: "Ik heb een vriend, ik verveelde me gewoon."

24 Mei 2022 • Door Janine
1.969
Advertisement

Het is tegenwoordig steeds gebruikelijker om je “soulmate” online te vinden, via datingsites en apps. De Covid-19-pandemie lijkt te hebben bijgedragen aan de verspreiding van deze communicatiesystemen die gericht zijn op het vinden van de “liefde". Velen voelden zich in die tijd eenzaam thuis, en vonden tijdelijke verlichting in chats en gesprekken met anderen. Je mag echter niet met gevoelens spelen en de hoofdpersoon van dit verhaal heeft dit ten koste van zichzelf ervaren. Een meisje met wie hij een paar maanden aan het chatten was, vertelde hem dat ze een vriend had en dat ze elkaar daarom niet zouden kunnen ontmoeten. Jammer dat de jongen al in het vliegtuig zat, klaar om zich bij haar in een andere stad te voegen.


Afgewezen worden is geen leuke ervaring, maar onverwachts afgewezen worden, terwijl een "grote daad van liefde" op het punt staat te worden gemaakt, kan verwoestend zijn. Helaas was dit precies de ervaring van Ángel Montoya, een fysiotherapeut uit Guadalajara (Mexico), die op TikTok vertelde hoe hij op het punt stond het meisje te verrassen met wie hij al maanden online aan het chatten was. Valeria, een vrouw uit Hermosillo, Sonora, verwachtte echter niet zo'n gebaar en werd gedwongen hem te onthullen dat ze al een vriend had. Toen de arme Angel op het punt stond te vertrekken, ontving hij daarom het vreselijke nieuws dat hij het meisje op wie hij verliefd was, niet zou ontmoeten. We kunnen ons het verdriet en de vernedering voorstellen die de jonge man op dat moment voelde.

De jongen had haar niet verteld dat hij haar zou bezoeken en daarom onthulde Valeria het hem op het laatste moment, met een vocaal bericht, toen ze zich realiseerde dat Angel echt een vliegtuig nam om haar te bezoeken: "Oh, wat jammer, echt. Sorry, maar ik denk niet dat we elkaar kunnen ontmoeten. De waarheid is dat ik een vriend heb en tijdens de pandemie verveelde ik me erg en... wat jammer, echt.” De video op het profiel van Angel is zo populair geworden dat we zeker weten dat zowel Valeria als haar vriend het al hebben gezien!

Advertisement

Maar inmiddels was het kwaad al geschied: Angel stond op het punt te landen in een andere stad waar hij niemand kende, maar hij besloot toch van de gelegenheid gebruik te maken om de plaats te verkennen en zoveel mogelijk te genieten. Hij ging naar een kermis, waar hij een teddybeer won; daar kwamen enkele meisjes die hadden gemerkt dat hij alleen was, naar hem toe om met hem te praten. Alles werd gefilmd en op TikTok geplaatst, waar veel gebruikers hun solidariteit met Angel betuigden en hem vertelden dat ze zouden helpen de kosten van het vliegticket te betalen.

Alvorens zulke grote gebaren te maken, is het noodzakelijk om de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen, zelfs als absolute zekerheid er niet kan zijn totdat je de gewenste persoon ontmoet.

Heb je ooit zo'n mooi gebaar gemaakt uit liefde?

Tags: WTFAbsurdVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt