Moeder organiseert een feestje voor haar dochter: ze nodigt iedereen uit behalve een klasgenoot die haar altijd plaagt - BekijkDezeVideo.nl
x
Moeder organiseert een feestje voor…
Bruid geeft de klassieke en prinselijke witte jurk op en kiest voor roze jasje en pantalon

Moeder organiseert een feestje voor haar dochter: ze nodigt iedereen uit behalve een klasgenoot die haar altijd plaagt

30 Mei 2022 • Door Janine
22.732
Advertisement

De prioriteit van veel mensen die besluiten om ouders te worden, is hun kind het best denkbare leven te geven. Om deze reden staan ​​ze dicht bij hem, geven hem advies, luisteren naar hem en proberen hem te beschermen tegen elke externe "aanval". Het is niet altijd mogelijk om dit alles te doen, en kinderen en jongeren worden soms geplaagd door klasgenoten en vrienden. Hoe te handelen in dergelijke gevallen om hen te beschermen en ervoor te zorgen dat onjuiste houdingen van leeftijdsgenoten niet worden herhaald?

Er zijn geen definitieve en zekere antwoorden, iedereen vindt de oplossing die hij het meest geschikt acht, precies zoals de hoofdpersoon van dit verhaal deed. Een moeder die het gedrag van een klasgenoot van haar dochter niet goed te praten vond en een kleine "wraak" heeft toegepast. Laten we het samen bekijken.

via: Reddit

Deze moeder vertelde haar verhaal op Reddit en vertelde over haar dochter en het verjaardagsfeestje dat zij en haar man als verrassing gaven. "Omdat mijn dochter over een paar dagen 6 wordt, organiseren mijn man en ik een verrassingsfeestje voor haar. - schrijft de auteur - Om haar niet te laten begrijpen wat er gebeurde, nam ik, op het eindejaarsfeest georganiseerd door de school, de uitnodigingen voor het feest mee en deelde ze stiekem uit aan haar klasgenoten... op één na."

Je vraagt ​​je misschien af: waarom juist dat meisje? We leggen het je meteen uit. De vrouw besloot op deze manier te handelen vanwege het weinig vriendelijke gedrag dat het kind jegens haar dochter aannam.

"Dit meisje lacht mijn dochter sinds het begin van het schooljaar uit. Ze beledigt haar, bespot sommige van haar fysieke kenmerken en laat haar nooit met rust. Aangezien ik wil dat mijn dochter die dag gelukkig en sereen is, ben ik niet van plan iemand uit te nodigen die het feest waarschijnlijk zal verpesten."

Beslissing genomen, uitnodiging overgeslagen, had de vrouw vrede met zichzelf, tenminste totdat de lerares van haar dochter haar onder vier ogen wilde spreken. Bij het verlaten van de school zou de juf haar hebben benaderd en haar teleurstelling hebben uitgesproken over de keuze om alleen dat kind niet uit te nodigen.

"Ik vertelde haar dat ik pas een stap terug zou doen als het meisje haar houding ten opzichte van mijn dochter zou veranderen - schreef deze moeder - het is jammer dat ze nog geen koerswijziging heeft gezien en dat ze niet eens een verontschuldiging van haar ouders heeft gekregen. Ik ben verbitterd en het doet me pijn om op deze manier te handelen, maar ik moet mijn dochter beschermen en niemand zal me van gedachten kunnen doen veranderen".

De vrouw bekende ook dat ze de gevoelens goed kende die de klasgenoot die van het feest was uitgesloten, kon voelen. Ook zij was als kind in soortgelijke situaties terechtgekomen en was degene die niet werd uitgenodigd, maar bij deze gelegenheid en uit liefde voor haar kind voelde ze zich niet in staat om anders te handelen.

Advertisement

Haar man was het met haar eens en steunde haar en ze gingen hun eigen weg, en nodigden het meisje niet uit. Ondanks alles bleef deze moeder zich schuldig voelen en vroeg Reddit-gebruikers om advies.

Het resultaat van de vele commentaren was in haar voordeel en velen benadrukten het belang van een concrete tussenkomst van de school. Of ze nu groot of klein zijn, pesten moet altijd in het nauw worden gedreven en in de kiem worden gesmoord. Bewustwording in die zin kan nooit te veel zijn en elke school, elke leraar moet erover praten, om duidelijk te maken hoe belangrijk het is, en waarom, om onjuist gedrag jegens een klasgenoot te vermijden.

Wat vind jij? Ben je het eens met de beslissing van deze moeder? Of had ze kunnen doen alsof er niets was gebeurd?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt