Ouders geven voedsel op om hun kinderen te voeden: ze drinken alleen thee en restjes - BekijkDezeVideo.nl
x
Ouders geven voedsel op om hun kinderen…
De biologische zoon en de twee geadopteerde kinderen zijn zo hecht dat ze denken dat ze een drieling zijn Hij kan zijn zieke vrouw niet verzorgen omdat hij geen vrije dagen meer heeft: zijn collega's geven hem 1 jaar vakantie

Ouders geven voedsel op om hun kinderen te voeden: ze drinken alleen thee en restjes

02 Juni 2022 • Door Janine
1.191
Advertisement

Ouders zijn een veilige haven voor hun kinderen, twee referentiepunten die altijd voor hen zorgen. Een goede ouder weet in zijn hart dat hij alles voor zijn kind zou doen, zelfs zijn eigen voedsel op te geven om hem te voeden. In deze donkere tijden, waarin de financiële crisis de meest kwetsbare individuen lijkt te treffen, zijn er gezinnen die nauwelijks in staat zijn om eten op tafel te krijgen. Kate Worby en haar partner Charlie Skudder, twee 29-jarigen uit Devon (VK), gaan zo'n moeilijke tijd door dat ze hun maaltijden hebben moeten opofferen om hun drie jonge kinderen te voeden. Een werkelijk dramatische situatie, die geen enkele burger ooit zou mogen meemaken.

via: Mirror

Hoewel Kate en Charlie drie banen hebben, is dit niet voldoende om de stijgende kosten van levensonderhoud tegen te gaan en de maandelijkse kosten te dekken. Kate werkt als verzorgster en schoonmaakster, en als kinderentertainer, terwijl Charlie een student is die ook als parkeermedewerker werkt. De twee hebben drie kinderen - Alice, acht, Oliver, vier en Edward één - en hebben besloten zichzelf van hun eigen eten te onthouden om elke dag een warme maaltijd voor de kinderen te kunnen garanderen. Een werkelijk ontmoedigende en tragische situatie, waarin Kate en Charlie slechts één maaltijd per dag nuttigen - meestal de restjes van het avondeten of een toast met kaas, die ze vaak moeten delen. Wat betreft lunch en ontbijt, drinkt het stel gewoon een kopje thee. Ze zeiden dat ze een keer drie dagen niet hadden gegeten om hun kinderen iets te laten eten.

Het is duidelijk dat dit extreem slechte dieet gepaard gaat met chronische vermoeidheid, zowel fysiek als mentaal, en enkele gezondheidsproblemen, gelukkig niet ernstig.

Normaal gesproken geven Kate en Charlie £60 per week uit aan boodschappen, voornamelijk groenten en fruit. Verder zijn ze bereid om alles te doen, zelfs om hun eigen kleding te verkopen: "Ik zou ook kleding verkopen, wat ik vaak doe, om voor mijn kinderen te zorgen. Als ouders doen we elke opoffering om ervoor te zorgen dat ze alles krijgen wat ze nodig hebben. Als je in de problemen zit, kunnen scholen of kinderopvangorganisaties helpen. Ze kunnen voedselbonnen en advies geven”.

Advertisement

De jonge moeder beschreef de verschrikkelijke situatie waarin zij en haar partner terecht waren gekomen: "We doen ons best in een heel moeilijke tijd en de schuld ligt niet bij ons ouders. Ons schuldgevoel is al erg genoeg zonder dat mensen ons veroordelen omdat we een gezin hebben. Niemand had kunnen voorspellen in welke vreselijke situatie we ons zouden bevinden, hoeveel kinderen je ook hebt. Het is niet altijd zo geweest voor ons, en ook niet voor veel gezinnen met soortgelijke gevallen als de onze. Onze kinderen zullen hier geen last van hebben, hun veiligheid en hun fysieke en mentale welzijn staan ​​bij ons voorop".

We hopen dat dit gezin snel alle nodige hulp zal krijgen en uit deze verschrikkelijke armoede zal raken.

Tags: EtenFamilieVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt