Moeder en stiefvader stelen geld van minderjarige zoon om een ​​huis te kopen: het was de erfenis van zijn overleden vader - BekijkDezeVideo.nl
x
Moeder en stiefvader stelen geld van…
Deze moeder bekent hoe moeilijk het is om boodschappen te doen met 9 kinderen op sleeptouw Er is een slang verborgen, maar waar is hij? De optische illusie die het web in de war heeft gebracht

Moeder en stiefvader stelen geld van minderjarige zoon om een ​​huis te kopen: het was de erfenis van zijn overleden vader

01 Juni 2022 • Door Janine
2.680
Advertisement

Het verlies van een dierbare is nooit gemakkelijk om mee om te gaan, zeker niet als je een kind bent en het familielid dat er niet meer is, een ouder is. Als je jong bent en een van de referentiepunten ontbreekt, moet je een manier vinden om door te gaan, ook en vooral rekenend op de steun van dierbaren.

In het geval dat we je gaan vertellen, was het niet zo. Een 17-jarige jongen verloor zijn vader en kreeg bovendien te maken met een zeer onaangename situatie in verband met zijn erfenis. We leggen je uit wat er is gebeurd.

via: Reddit

In een bericht dat op Reddit is gepubliceerd, vertelt de jonge hoofdpersoon van deze kwestie zijn verhaal en vraagt ​​hij gebruikers om advies. "Twee maanden lang heb ik al ruzie met mijn moeder en mijn stiefvader - zo begint het verhaal van de 17-jarige - De reden heeft te maken met de erfenis die ik van mijn vader heb gekregen. Hij stierf twee jaar geleden en al zijn bezittingen zijn op mij overgegaan, maar ik zou het pas krijgen als ik 18 was. Toen gebeurde er plotseling iets vreemds: mijn ouders kochten een nieuw huis, veel groter dan het huis waarin we wonen."

Omdat er altijd weinig geld was en ze nooit iets konden doen, maakte het kopen van een nieuw huis de jongen achterdochtig en vroeg hen om uitleg. Na een woordenwisseling en verschillende pogingen om het gesprek te misleiden, moest de moeder iets heel treurigs toegeven: zij en haar nieuwe partner hadden een deel van de erfenis gestolen die de vader aan zijn zoon had nagelaten en had het voor het huis gebruikt.

Teleurgesteld en verbitterd, werd de jongen woedend. Niet alleen had hij zijn vader verloren, maar hij was ook beroofd van waar hij recht op had en wat voor zijn opleiding zou hebben gediend. Daarbij kwam nog een andere episode die de jongen op gespannen voet zette met zijn stiefvader en moeder.

Op een vrijdagavond, nadat ze naar hun nieuwe huis waren verhuisd, was de hele familie van de partner van hun moeder bij hen gekomen en zou daar het weekend doorbrengen. De auteur van de post had hier niets over te zeggen, tot maandagochtend. Toen hij naar de keuken ging voordat hij wegging, had de jongen alleen voor zichzelf ontbijt gemaakt. Kort daarna kwam de partner van zijn moeder de keuken in, en vroeg hem waarom hij niet ook voor de anderen had klaargemaakt.

"Ik moet er vandoor en loop het risico te laat te komen en jij bent er toch, je kunt het makkelijk zelf even doen - antwoordde de jongen - Toen hij tegen me zei dat ik in zijn huis niet op die manier tegen hem mocht praten, verloor ik mijn geduld - bekende hij in de post - ik schreeuwde tegen hem dat dit mijn huis was, omdat ze mijn geld hadden gestolen, en ik zorgde ervoor dat zijn hele familie me hoorde. Het resultaat was dat mijn moeder boos op me werd”.

Gebruikers die het bericht lazen, kozen zijn kant en steunden hem. Volgens hen heeft hij het heel goed aangepakt en adviseerden ze hem ook om contact op te nemen met een advocaat om de situatie te begrijpen en hoe te handelen in dit geval.

Wat denk jij? Heeft de jongen gelijk of zijn moeder en stiefvader?

Tags: AbsurdFamilieVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt