Hij sluit het zwembad in zijn tuin nadat de kinderen uit de buurt de regels overtraden: bekritiseerd - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij sluit het zwembad in zijn tuin nadat…
Een vader en zijn dochter nodigen een hongerige dakloze man uit om met hen aan tafel te eten Dit meisje geeft maar €6,60 per maand uit aan eten: in 4 jaar tijd heeft ze €76.000 gespaard

Hij sluit het zwembad in zijn tuin nadat de kinderen uit de buurt de regels overtraden: bekritiseerd

05 Juni 2022 • Door Janine
53.018
Advertisement

De kans krijgen om de zomerdagen van de kinderen uit de buurt te verbeteren is een respectabel doel, maar wat gebeurt er als die kinderen degenen zijn die de regels overtreden en respectloos zijn? Een gebruiker vertelde op Reddit dat hij zijn bovengrondse zwembad ter beschikking had gesteld aan de kinderen uit de buurt en eenvoudige voorwaarden oplegde aan het gebruik ervan, zoals honden het niet laten gebruiken, maar de kinderen luisterden er niet naar. Na het overtreden van de regels hadden zowel volwassenen als kinderen het lef om te klagen.

Wat vind jij?

via: Reddit

Reddit-gebruiker "Legitimate-Impact253", een 37-jarige man, schreef op Reddit dat hij en zijn vriendin net waren verhuisd naar een nieuwe buurt vol kinderen tussen de 9 en 10 jaar toen ze erachter kwamen dat ze hun eerste kind verwachtten. De twee waren ontroerd en blij bij het idee dat hun kind zoveel oudere vrienden zou hebben die zijn oudere broers en zussen zouden zijn. Enige tijd later moest de man echter van gedachten veranderen.

Het stel had besloten dat ze een zwembad in de tuin wilden, dus kocht de man een bovengronds zwembad van gemiddelde grootte. Uiteraard werden alle kinderen in de buurt meteen aangetrokken door deze nieuwigheid en vroegen de eigenaar om er gebruik van te kunnen maken. De man vond het goed: het belangrijkste was dat ze voorzichtig waren en dat ze geen honden in het bad lieten, omdat de coating erg kwetsbaar was en kapot kon gaan.

"Dit jaar opende ik het zwembad en de kinderen gebruikten het terwijl wij weg waren", schreef de man op Reddit, "toen we terugkwamen, merkte ik dat het waterpeil laag was en ik probeerde het bad te vullen. Ik zag een vrij grote scheur aan de zijkant en repareerde het. De kinderen kwamen de volgende dag met een Labrador die het zwembad in wilde en ik vertelde hen dat het zwembad gesloten was." Het sluiten van het zwembad werd niet op prijs gesteld door de kinderen en ook niet door de ouders, die namens hun kinderen aan de deur kwamen protesteren. Met zijn gedrag zou de man de gevoelens van de kinderen hebben gekwetst, wier enige doel was om plezier te hebben in het zwembad. De man legde hun heel duidelijk uit dat hun kinderen zich niet aan de regels hadden gehouden en dat ze het zwembad hadden beschadigd; hij had het zelf moeten repareren en nu wilde hij er geen problemen meer mee hebben. Geen van de ouders nam hem serieus en iedereen drong er bij hem op aan het zwembad te heropenen om de kinderen tevreden te houden. Zelfs zijn vriendin vertelde hem dat hij misschien het zwembad had moeten heropenen, maar de meeste Reddit-gebruikers waren niet van deze mening.

Naast het overtreden van de regels, lijkt het in feite erg riskant om de kinderen zijn zwembad te laten gebruiken: wat als iemand gewond zou raken? De man vroeg om advies omdat hij het idee niet kon verdragen om te worden beschouwd als degene die fout zit, en het lijkt erop dat veel gebruikers het met hem eens zijn. Ben jij van dezelfde mening?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt