Ze neemt een vlucht van 14 uur om haar vriend te bezoeken: hij staat niet eens op van de bank als hij haar ziet

Janine image
door Janine

08 Juni 2022

Ze neemt een vlucht van 14 uur om haar vriend te bezoeken: hij staat niet eens op van de bank als hij haar ziet
Advertisement

Wanneer je de juiste persoon vindt om de rest van je leven mee door te brengen, heb je altijd de wens om bij hem of haar te zijn en je ervaringen zoveel mogelijk te delen. Als fysieke afstanden een periode van afstand afdwingen, moet je even op de tanden bijten, maar de ontmoeting wordt vervolgens nog mooier. Een jonge Australische bedacht om haar vriend te verrassen, die zich in Zweden bevond. Na een vlucht van 14 uur kwam ze aan bij het huis van haar vriend, die comfortabel op de bank lag. Bij het zien van het meisje lijkt de jongen echter niet te reageren met het enthousiasme dat je bij deze gelegenheid zou verwachten.

via TikTok / laurynmapusua

TikTok / laurynmapusua

TikTok / laurynmapusua

Zou je ooit overwegen om aan boord te gaan van de eerste de beste vlucht om je partner te bezoeken? Lauryn, die op TikTok de gebruiker "laurynmapusua" is, besloot het te doen en een romantisch gebaar naar haar geliefde te maken. De 22-jarige onthulde in een video op het bekende sociale netwerk dat ze een vlucht nam van de Verenigde Staten naar Zweden om haar vriend te verrassen. Een zeer lange vlucht van 14 uur, en waarschijnlijk ook erg duur gezien de afstand, die de jonge vrouw boekte met de wens de liefde van haar leven weer te omarmen. Lauryn documenteerde haar aankomst en het moment van de langverwachte verrassing, en gaf commentaar op de scène waarin ze haar vriend verrast: "Hij was absoluut verrast en in de war”.

TikTok-gebruikers gaven haar echter hun interpretatie van de reactie van de jongen, gezien het gebrek aan enthousiasme waarmee hij zijn vriendin verwelkomde.

Advertisement
TikTok / laurynmapusua

TikTok / laurynmapusua

Zodra Lauryn de kamer binnenkomt en haar vriend gaat omhelzen, blijft hij op de bank liggen en richt zijn ongelovige blik zelfs op de persoon die de scène filmt (wat later blijkt dat het zijn beste jeugdvriend was). Hoe verbaasd hij ook is, gebruikers hebben er keer op keer op gewezen dat de jongen niet eens opstond om haar te begroeten en, nog erger, dat zijn uitdrukking niet een van vreugde was, maar zijn echte gedachten verraadde. Kortom, de meeste TikTok-gebruikers lieten Lauryn duidelijk weten dat haar vriend haar vast en zeker met iemand bedroog en dat wat ze zojuist had gedaan, met alle goede bedoelingen, voor hem geen leuke verrassing was geweest.

De opmerkingen waren allemaal ongeveer zoals deze: "Je hebt 1000 KM gereisd en HIJ STAAT NIET OP VAN DE BANK? Omhelst hij je niet eens? Verlaat hem alsjeblieft, meid”. Of: "Als ik jou was geweest, had ik meteen mijn terugvlucht geboekt." Lauryn plaatste de video opnieuw en legde uit dat ze de jongen verraste die niet had verwacht haar voor het einde van de maand te zien, maar de opmerkingen van de gebruikers bleven hetzelfde: "Uit zijn gezichtsuitdrukking lijkt het erop dat hij een date had die avond".

Wat was jouw indruk bij het bekijken van de video?

Advertisement