Een meisje dreigt te verdrinken, maar een 6-jarige tweeling komt meteen in actie

Janine image
door Janine

04 Juni 2023

Een meisje dreigt te verdrinken, maar een 6-jarige tweeling komt meteen in actie
Advertisement

De snelheid om een ​​beslissing te nemen of actie te ondernemen kan doorslaggevend zijn op momenten van grote opwinding en gevaar. Er zijn mensen die het hoofd niet helder kunnen houden als ze zich in moeilijke situaties bevinden en anderen die juist het moment niet missen en binnen enkele seconden handelen.

Dat is precies wat de twee hoofdrolspelers van dit verhaal deden, die kleine, grote helden werden. Niet alleen lieten ze zich op hun jonge leeftijd niet overweldigen door de spanning, ze wisten ook een belangrijk resultaat te behalen. Laten we ze leren kennen en hun verhaal kennen.

via CBS News

Advertisement
Adventures of KM&G-Morris/Flickr - Not the actual photo

Adventures of KM&G-Morris/Flickr - Not the actual photo

Peyton en Bryant zijn een 6-jarige tweeling die op zijn zachtst gezegd middenin een ongelooflijke gebeurtenis terechtkwam. Op vakantie in Disney World met moeder Amy Walters en haar vriend DJ Deiter brachten de twee kleintjes uit Ohio de nacht voordat ze naar huis terugkeerden door in een hotel met zwembad en deze eenvoudige beslissing van de moeder was op zijn zachtst gezegd voorzienig.

"We besloten om de nacht voor vertrek door te brengen in een hotel niet ver van het vliegveld - zei mama Amy - Er was daar een enorm zwembad en mijn kinderen houden van zwemmen, het zijn kleine visjes, dus ik gaf ze toestemming om een ​​duik te nemen". En daar gebeurde iets.

Niet ver van de twee kinderen waren andere hotelgasten die aan het ontspannen waren bij het zwembad, waaronder een moeder met haar 3-jarige Charlie. De situatie was erg rustig, in ieder geval totdat het kleine meisje besloot een duik te nemen waar het zwembad hoger was. Haar moeder had zich even omgedraaid om het speelgoed op te ruimen, toen ze wegliep en, niet in staat de bodem van het zwembad aan te raken, in paniek onrustig begon te worden.

Advertisement
6-year-old twins save toddler from drowning

These 6-year-old twins went away on their family vacation as normal kids. They came back heroes. https://cbsn.ws/2NIg5Iy

Pubblicato da CBS Evening News with Norah O'Donnell su Martedì 10 luglio 2018

Momenten van pure terreur die een gelukkig einde kenden. Peyton en Bryant waren namelijk getuige van de scène en toen ze het kleine meisje in moeilijkheden zagen, verspilden ze geen tijd. Ze benaderden haar en brachten haar in veiligheid. Op slechts 6-jarige leeftijd verrichtten ze een echt wonder.

"Peyton sprong erin en zwom naar haar toe - zei de moeder van de tweeling - hij nam haar mee naar de trap waar Bryant was die haar naar boven hielp. Daar kregen ze gezelschap van mijn partner en de moeder van het meisje”.

De zaak werd in zeer korte tijd algemeen bekend en er waren veel berichten en telefoontjes om de twee kinderen te bedanken. Zonder hun kordaatheid had de kleine Charlie het misschien niet gered, en daarom wilde de staat Ohio hen belonen en hen erkennen als nationale helden.

Een verhaal met een gelukkig einde dat laat zien hoe belangrijk het is om snel in te grijpen in gevaarlijke situaties om anderen te helpen. We feliciteren deze twee kleine helden en nemen er een voorbeeld aan.

Advertisement