5-jarig kind gaat niet naar het feestje van een vriendje: twee dagen later krijgen de ouders een “boete” - BekijkDezeVideo.nl
x
5-jarig kind gaat niet naar het feestje…
Deze man zorgt voor een gigantische wolf en speelt ermee alsof ze een puppy is (+ VIDEO) Oma vindt $36.000 verstopt in de kussens van een tweedehands bank: ze geeft alles terug aan de eigenaar (+ VIDEO)

5-jarig kind gaat niet naar het feestje van een vriendje: twee dagen later krijgen de ouders een “boete”

07 Juni 2022 • Door Janine
73.691
Advertisement

Ouders weten heel goed hoe belangrijk het voor hun kinderen is om goede vriendschappen op te bouwen en hoeveel hulp van hen daarbij ook nodig is. Als twee kleintjes in feite regelmatig samen spelen en plezier hebben, moeten ook de ouders proberen met elkaar om te gaan. Helaas is dit niet altijd mogelijk en kunnen relaties om verschillende redenen zwaar op de proef worden gesteld.

Dit is precies wat er gebeurde in het verhaal dat we jullie gaan vertellen. In dit geval begon het allemaal met de afwezigheid van een kind op het verjaardagsfeestje van zijn vriendje. We leggen je uit wat er is gebeurd.


The 5-year-old's birthday party with a no-show fee.

Pubblicato da The Guardian su Lunedì 19 gennaio 2015

Alex Nash en zijn ouders, Derek en Tanya, zijn de hoofdrolspelers van dit verhaal. Het begon allemaal toen de 5-jarige werd uitgenodigd voor het verjaardagsfeestje van een vriendje. De vader en moeder van het kind hadden hem natuurlijk toestemming gegeven om te gaan en hadden dit aan de ouders van de jarige doorgegeven. Jammer dat ze een detail vergeten waren: diezelfde middag hadden ze een afspraak met de grootouders en moest Alex bij hen blijven. Reden waarom het kind niet naar het feest ging en alles in vrede leek te zijn afgelopen, maar het ging anders.

Een paar dagen later vonden Derek en Tanya een envelop met een boete in de rugzak van hun zoon. Ben je benieuwd waarvoor? De twee zouden een boete hebben moeten betalen voor Alex' afwezigheid op de verjaardag. Een nogal eigenaardig verzoek, als je er over nadenkt, dat het stel niet kon geloven.

De moeder van de jarige had een ruimte gehuurd voor alle gasten en vroeg een paar dagen eerder om te weten wie er wel en niet zou komen. Omdat ze de aanwezigheid van het kind hadden bevestigd, zonder dat hij er daadwerkelijk was, moesten ze volgens de vrouw een boete betalen. Derek zei dat hij voor zoiets nooit 20 euro zou betalen. Hij en zijn vrouw hadden de vrouw niet gewaarschuwd omdat ze de uitnodiging niet hadden gevonden en niet wisten hoe ze contact met haar konden opnemen.

Desondanks wilde deze moeder er niets van weten, ze bleef aandringen op nalatigheid omdat ze haar niet had gewaarschuwd en aan de moeder en vader van Alex deelde ze mee dat ze hen zelfs voor de rechter zou slepen. Een nare kwestie, ontstaan uit een onbenulligheid, die vooral voor de kinderen gevolgen heeft gehad. Alex en zijn vriendje stopten na die episode om samen te spelen en verwijderden zich van elkaar.

Advertisement

Deze gebeurtenis leert ons één ding: elke ouder moet zijn trots en behoeften opzij zetten, vooral in dergelijke gevallen, om in de eerste plaats aan het welzijn van een kind te denken.

Als er niets was gebeurd tussen de ouders van Alex en de moeder van zijn klasgenoot, zouden de twee kinderen hun vriendschap hebben voortgezet, maar dat gebeurde niet. Dus, voordat we handelen, moeten we altijd nadenken over de gevolgen, misschien lijken ze ons niet enorm, maar voor de kleintjes kan het precies het tegenovergestelde zijn.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt