De buurman vraagt ​​hem om een ​​boom te verwijderen: "het is een jeugdherinnering dus ik zal hem nooit omhakken" - BekijkDezeVideo.nl
x
De buurman vraagt ​​hem om een ​​boom…
$315.000 voor degene die met zijn 26-jarige dochter trouwt: een aanbod van een miljardairsvader Verhuurder wil de huur aan zijn huurders verhogen: ze

De buurman vraagt ​​hem om een ​​boom te verwijderen: "het is een jeugdherinnering dus ik zal hem nooit omhakken"

07 Juni 2022 • Door Janine
2.594
Advertisement

Irritante buren zijn een veel voorkomend fenomeen over de hele wereld en in alle leeftijden. Hoe "aardig" zijn mensen die net naar een nieuw huis zijn verhuisd en meteen beginnen met het proberen om hun eigen orde te vestigen, zonder aandacht te schenken aan het feit dat sommige dingen en tradities al jaren aan hun buren zijn verbonden? Dit verhaal gaat over dat soort buren. In feite vertelde een man zijn ervaring aan de Reddit-gemeenschap om te begrijpen of hij gelijk heeft of niet door te weigeren een boom te verwijderen waar hij erg aan gehecht is.

via: Reddit

"Ik woon in het huis dat ik van mijn grootouders heb geërfd, ik heb het de afgelopen jaren gemoderniseerd en aangepast aan mijn stijl, maar er is één ding dat ik niet heb aangeraakt: de appelboom in de achtertuin. Mijn grootouders hebben het geplant op de dag dat ze hierheen verhuisden en het kwam uit de boomgaard van mijn grootvader als een jong boompje. Het was een manier om een beetje zijn familie mee te nemen. Ik ben er dol op en sommige van mijn favoriete herinneringen als kind zijn van toen ik fruit plukte of erin klom”, schreef de Reddit-gebruiker.

Maar blijkbaar waren zijn buren niet blij met zijn geliefde herinnering: "Onlangs zijn er nieuwe buren komen wonen die blijven klagen over deze boom en willen dat hij wordt gekapt omdat het schaduw geeft aan hun tuin waar ze een bubbelbad willen plaatsen. Eigenlijk hangt het helemaal niet op hun terrein, maar helaas vermindert het het licht in dat specifieke gebied. Ik verontschuldigde me, maar zei dat ik het niet zou snoeien, en stelde voor dat ze het bubbelbad ergens anders in de tuin zouden plaatsen, want het is vrij groot. Ik was ook van plan om dit jaar te proberen het goed te maken als het fruit groeit door ze een zak verse appels te brengen."

"Ze zijn boos op me en klagen dat het maar een boom is en dat het zo erg niet is om hem om te hakken. De man dreigde ook advocaten in te schakelen om me te dwingen hem te kappen, ik geef toe dat dit me razend maakte en alle goede wil die ik jegens hen had wegnam. Ik heb ze gezegd te doen wat ze willen, maar ik waarschuwde hen dat ik een camera in mijn achtertuin heb, dus als ze schade aan mijn boom toebrengen, zal ik erachter komen. Ik heb het een paar jaar geleden geïnstalleerd vanwege de kinderen die alle appels hadden gestolen. Ik vind het niet erg om het fruit aan mensen te geven, omdat ze in overvloed groeien, maar ik hou er niet van als mensen ervan profiteren”.

Advertisement

"Ik weet dat het maar een boom is en misschien is het dwaas om zo woedend te zijn over hun eisen en bedreigingen, maar het heeft sentimentele waarde voor mij, is het echt zo onredelijk van mij om me niet druk te maken dat het voor wat schaduw in hun tuin zorgt?", vroeg de gebruiker, eraan toevoegend dat hij de sentimentele waarde van de boom had uitgelegd, maar zonder enige vorm van begrip van de buren.

Wat vind jij? Wie heeft er gelijk?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt