Uit huis gezet en zonder werk, woont deze vrouw met haar man en 2 kinderen in een tent - BekijkDezeVideo.nl
x
Uit huis gezet en zonder werk, woont…
Kinderen helpen moeder met ALS haar droom verwezenlijken: Voormalig stel van het lyceum en met een scheiding achter de rug ontmoeten elkaar na 20 jaar weer en trouwen

Uit huis gezet en zonder werk, woont deze vrouw met haar man en 2 kinderen in een tent

12 Juni 2022 • Door Janine
2.010
Advertisement

Er zijn gevallen waarin gezinnen op de proef worden gesteld en geconfronteerd worden met zeer gecompliceerde perioden in hun leven. Er zijn veel redenen waarom twee ouders met een of meer kinderen in de problemen komen. In het geval van het verhaal dat we je gaan vertellen, is het allemaal voortgekomen uit de pandemie en de daaruit voortvloeiende wereldwijde crisis. Veranderingen in de samenleving hebben geleid tot een aanzienlijke stijging van de kosten van levensonderhoud, maar bovenal is er een verslechtering van de arbeidswereld die steeds harder is geworden.

De moeder waar we je over vertellen weet dit goed, een jonge vrouw die samen met haar man en kinderen uit het huis werd gezet waar ze woonden en waren gedwongen in een tent te leven. Laten we hun verhaal bekijken.


Tristan en Susannah Taylor, 22 en 20 jaar oud, woonden met hun twee kinderen in Queensland, in Australië. Het echtpaar had een klein huisje gehuurd en bracht hun dagen sereen door, totdat er iets gebeurde wat alles op zijn kop zette. De eigenaar van het appartement besloot het te verkopen en binnen een maand waren ze dakloos en stonden ze op straat. Onmiddellijk gingen Tristan en Susannah op zoek naar een andere accommodatie, maar ze werden geconfronteerd met buitensporige huurverhogingen en werden gedwongen om naar een camping te verhuizen en een tent te huren.

"We sturen elke dag sollicitaties om een ​​baan te vinden, maar we hebben niets gevonden - zegt de vrouw - Ons idee is om een ​​tijdje in een tent te leven en dan te verhuizen zodra we een baan en een huur binnen ons bereik hebben gevonden. Helaas kunnen we niet eens op dezelfde plek blijven omdat de campings soms zijn volgeboekt en we gedwongen zijn te verplaatsen".

Het leven als daklozen, semi-nomadisch, is niet bepaald ideaal, niet alleen vanwege de stabiliteit, maar ook vanuit economisch oogpunt. Volgens wat deze moeder zegt, kost het om in de buurt te zijn, zelfs in een tent, en zich te verplaatsen, niet weinig. Het ideale zou zijn om zo snel mogelijk woonruimte te vinden, de huur te betalen en weer gewoon te gaan wonen.

Een heel normaal idee dat blijkbaar niet zo eenvoudig om te zetten is in realiteit. Misschien ook om deze reden heeft hun verhaal het internet ontroerd en hebben velen, zowel kennissen als vreemden, zich beschikbaar gesteld aan het gezin. "Ik bedank iedereen, maar ik kan het geld dat mij wordt aangeboden niet aannemen - zegt Susannah - Op dit moment hebben we wat spaargeld en daar gaan we mee verder. Er zijn er die er slechter aan toe zijn dan ons, dus bedankt, maar ik moet het afslaan. Voor nu redden we het, worstelend, maar we zijn oké".

Advertisement

Het werkelijk ongelooflijke is dat ze, ondanks de negatieve situatie waarin ze zich bevinden, heeft gedacht aan degenen die het minder hebben en op geen enkele manier willen profiteren van de hulp van anderen. Het is echter triest om te bedenken dat deze twee ouders vanuit een gemeenschappelijk en stabiel leven, plotseling zonder werk en zonder dak boven hun hoofd moeten leven.

We hopen met heel ons hart dat hun situatie in korte tijd kan worden opgelost en ze terug kunnen keren naar de normaliteit. In de tussentijd wensen we hen veel succes.

Tags: AbsurdFamilieVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt