Voormalig stel van het lyceum en met een scheiding achter de rug ontmoeten elkaar na 20 jaar weer en trouwen

Janine

11 Juni 2022

Voormalig stel van het lyceum en met een scheiding achter de rug ontmoeten elkaar na 20 jaar weer en trouwen
Advertisement

Liefdesrelaties op lyceums doorstaan ​​zelden de tand des tijds. Naarmate mensen groeien en volwassen worden, drijven ze vaak uit elkaar of realiseren ze zich dat ze andere dingen willen. In het geval van Alysa en Tim Mounce tartte hun relatie deze mogelijkheden echter. Alysa, 42, en Tim, 41, hadden een tienerrelatie in 1996. Nadat de jonge tortelduifjes uit elkaar gingen, verloren ze elkaar 20 jaar lang uit het oog. Ze zijn allebei getrouwd met andere mensen.

De twee, oorspronkelijk afkomstig uit Kaiser, in Oregon, herontdekten hun liefde voor elkaar nadat ze allebei in 2016 van hun voormalige partners scheidden. Nadat hij van zijn vrouw was gescheiden, moest Tim vaak aan Alysa denken en stuurde haar een bericht op Facebook.

via Metro

Advertisement
Instagram - becoming.alysa

Instagram - becoming.alysa

Het klikte al snel en slechts zeven maanden nadat ze elkaar ontmoetten - decennia later - beloofden Alysa en Tim de rest van hun leven samen door te brengen tijdens een huwelijksceremonie in juli 2016. Alysa, makelaar, vertelde: "Tim stuurde me een bericht direct na Kerstmis 2015. Het was de eerste keer dat ik hem sprak in 20 jaar."

"Het was wat ze vaak zeggen, mijn eerste liefde. Uiteindelijk scheiden onze wegen, net als veel mensen na de universiteit. Toen Tim me sms'te, begonnen we te praten als vrienden en onze verbroken relaties maakten de dingen heel natuurlijk, alsof het zo moest zijn. We gingen verder waar we gebleven waren en het was geweldig. Hij was precies zoals ik me hem herinnerde. Hij is een heel grappig persoon en ik realiseerde me dat ik nog steeds van hem hou."

Instagram - becoming.alysa

Instagram - becoming.alysa

"We begonnen in februari te daten en Tim vroeg me in mei dat jaar met hem te trouwen. Het ging allemaal heel snel en in juli 2016 waren we al getrouwd." Alysa scheidde in september 2015 van haar tweede echtgenoot na een kort huwelijk dat slechts tien maanden duurde. De vrouw legde uit dat haar vorige echtgenoot dominant was en dat de relatie ongezond was. "Ik zette mijn vorige relatie voort terwijl ik dat waarschijnlijk niet had moeten doen. Ik verlangde naar een gezinsleven en stabiliteit, maar de relatie was ongezond. Ik worstelde met het trauma van de breuk en leed eronder dat het voorbij was. Ik was boos om wat er gebeurd was en ik voelde me verloren", legde ze uit.

De scheiding eindigde begin december 2015, slechts een paar weken voordat Tim, een commercieel ondernemer, besloot contact met haar op te nemen. Hij zat midden in de scheiding van zijn inmiddels ex-vrouw toen hij met haar begon te chatten. Het enorme tijdsverschil weerhield Alysa en Tim er niet van om met elkaar overweg te kunnen. "Tim was net lid geworden van Facebook toen hij me sms'te dat hij al 15 jaar getrouwd was maar ging scheiden. Ik moedigde hem aan om te proberen de kwestie met zijn vrouw op te lossen, omdat ik al wist wat de gevolgen van een scheiding waren. Ik herinnerde me weer hoe grappig Tim was, ik wist dat ik dat gevoel weer wilde hebben."

Advertisement
Instagram - becoming.alysa

Instagram - becoming.alysa

Tim nodigde Alysa uit om het Valentijnsweekend met hem door te brengen voor een romantisch uitje dat de vlam van passie tussen de twee opnieuw deed branden. Na slechts drie maanden daten, verloofden Tim en Alysa zich en stelden ze hun trouwdatum vast voor juli. De bruiloft werd gevierd in Tims geboorteplaats Newport, in Oregon, en de ceremonie werd ook bijgewoond door de vier kinderen uit de vorige relatie.

"Ik had het gevoel dat ik zowel met een vriend trouwde als met de persoon van wie ik hou. Het is een ongelooflijk gevoel om geliefd te zijn om wie ik ben en ik voel me geaccepteerd. We voelen ons erg op ons gemak bij elkaar. Ik heb het gevoel dat ik in een sprookje leef. De timing was zo goed voor ons allebei en het kon me niet schelen hoe snel het allemaal gebeurde. We zijn nu alweer een paar jaar getrouwd, maar het is nog steeds geweldig - we doen absoluut alles samen”, merkte Alysa op. Het lijkt alsof het het lot is.

Advertisement