Na 20 jaar heeft deze dakloze man duidelijke ideeën: "Ik leef liever op straat dan mijn hond in de steek te laten" - BekijkDezeVideo.nl
x
Na 20 jaar heeft deze dakloze man duidelijke…
Dit model trotseert de klassieke schoonheidsregels en wordt een hoog aangeschreven professional Werkgever ontslaat zijn beste werknemer zonder reden: het bedrijf verliest geld, klanten en gaat failliet

Na 20 jaar heeft deze dakloze man duidelijke ideeën: "Ik leef liever op straat dan mijn hond in de steek te laten"

11 Juni 2022 • Door Janine
883
Advertisement

Als we een dakloze man zien, denken we automatisch dat zijn leven ellendig en ongelukkig is, - in de regel zijn we het er allemaal over eens dat er duidelijke sociale en economische problemen zullen zijn ​​die mensen dwingen op straat te leven, maar we moeten ook erkennen dat sommige van hen hun leven niet willen veranderen. Dit is het geval van Naudy Ramón Valera, een bejaarde dakloze man die, na 20 jaar op straat, zei dat hij dit leven liever in het gezelschap van zijn hond leeft dan in een huis te wonen zonder elk moment met zijn viervoeter te beleven. Natuurlijk is het in dit geval de aanwezigheid van een trouwe hond, de beste vriend van de mens, die het verschil maakt voor de oudere Naudy.


Naudy Ramón Valera leeft al meer dan 20 jaar op straat in Venezuela, nadat hij zijn baan en gezin verloor door verschillende spelingen van het lot. We leerden zijn geschiedenis kennen dankzij de post van een Venezolaanse influencer, Manuel Conetta, die gewoonlijk een project uitvoert om daklozen in zijn land te helpen. De jonge man wilde Naudy Ramón Valera een dag van confort aanbieden en ondertussen vertelde de oude man hem zijn verhaal. Zo kwam hij achter de grote liefde voor dieren van de dakloze man. De man wordt in feite altijd vergezeld door een hond en een kat, zijn trouwe metgezellen in avonturen en tegenslagen op straat.

Juist vanwege de aanwezigheid van de dieren weigert Naudy om naar een opvangcentrum voor daklozen te gaan, waar dieren bijna nooit worden geaccepteerd. "Ik leef liever op straat dan mijn hond in de steek te laten", zei de man tegen Manuel.

De jonge man, hoewel hij zich ervan bewust is dat hij niet in staat is de precaire situatie van Naudy en alle anderen die in dezelfde omstandigheden leven als hij op te lossen, wilde de oude man een onvergetelijke dag bezorgen. Hij nam hem mee naar de kapper, waar zijn haar en baard geknipt werd, en vervolgens naar verschillende winkels waar de man de kleren kon kiezen die hij het mooist vond.

Advertisement

Dankzij zijn post heeft Naudy's verhaal veel mensen bereikt, waarvan we hopen dat ze de man concreet zullen helpen door middel van donaties van voedsel, kleding of geld. Naudy blijft zijn hond en kat trouw, in ieder geval totdat hij een oplossing vindt waarin zijn viervoeters bij hem kunnen slapen. Als dit geen ware liefde voor dieren is!

Tags: HondenOuderenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt