x
Deze vrouw gaf 10.000 dollar uit om…
Haar aanstaande man wil niet dat ze $2000 uitgeeft aan een trouwjurk en geeft hem stiekem terug: Dit kind gaat elke ochtend naar school met een heel speciaal vervoermiddel: zijn lama

Deze vrouw gaf 10.000 dollar uit om een ​​baby te krijgen: "Ik wilde moeder worden, maar ik kon geen zielsverwant vinden"

09 Juni 2022 • Door Janine
6.139
Advertisement

Wat kan de grootste vreugde zijn voor een man of een vrouw? Velen zouden misschien zeggen wanneer ze ouders worden. Dat is zeker het geval geweest voor de persoon over wie we je willen vertellen.

Nikki Zachariou had altijd al een baby gewild, maar kon de juiste persoon niet vinden om een ​​gezin mee te stichten. Dus, na het einde van haar laatste relatie, besloot de vrouw haar leven voor eens en voor altijd in handen te nemen en haar project als single uit te voeren. We vertellen je hoe het ging.

via: Metro

Nikki is een danslerares die in Jersey, in Frankrijk woont. Sinds ze 30 was, was haar grootste wens om een ​​baby te krijgen en het idee heeft haar constant vergezeld in elke relatie. Helaas, toen ze 38 was en haar relatie na 3 jaar eindigde, was ze weer vrijgezel en stond ze op het punt haar droom te zien verdwijnen. Vastbesloten om de zaken niet op deze manier te laten verlopen, ging Nikki naar de dokter om te vragen of haar eitjes ingevroren konden worden terwijl ze op haar zielsverwant wachtte en hier kreeg ze een openbaring.

Zich bewust van haar geschiedenis en de grenzeloze wens om een ​​gezin te stichten, adviseerde haar arts haar om het alleen te doen en een alleenstaande moeder te worden. Zonder al te veel na te denken deed Nikki de eerste poging die helaas mislukte. Maar standvastigheid was haar sterkste punt, dus net lang genoeg om het nodige geld bij elkaar te krijgen en de vrouw deed een tweede poging van bevruchting en deze keer ging het goed.

Negen maanden later beviel ze van haar prachtige Kobi. "De tweede poging was een succes - zei de moeder - Mijn dierbaren waren in het begin erg in de war, maar toen accepteerden ze mijn idee en steunden ze me. Gelukkig opende mijn arts mijn ogen en gaf me de mogelijkheid om alles te doen zonder te wachten op de 'perfecte vader' die misschien nooit zou komen. Daarom - concludeerde ze - ging ik door en kreeg ik wat ik wilde".

Advertisement

Een overwinning, die van Nikki, die haar gelukkig en trots heeft gemaakt. Natuurlijk is $10.000 een hoop geld, maar je doet dit en meer om je doel te kunnen bereiken en de persoon ter wereld te brengen waarvan je zeker weet dat je hem meer dan wie dan ook ter wereld zult liefhebben.

We wensen haar een goed leven samen met haar kleine Kobi.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt