x
"Mijn vriend wil dat ik de tatoeage…
De zwangere vrouw is allergisch voor de kat en vraagt ​​haar man om een ​​oplossing: hij stelt voor om naar het huis van haar ouders te verhuizen 7-jarig meisje verliest een schoen bij de start van de race: ze gaat terug om het te halen, ze geeft niet op en wint (+ VIDEO)

"Mijn vriend wil dat ik de tatoeage verwijder die ik heb ter ere van mijn overleden man en zoon, maar ik weiger"

13 Juni 2022 • Door Janine
79.208
Advertisement

Een traumatische ervaring overwinnen is niet gemakkelijk en in sommige gevallen is het zelfs moeilijk om er echt overheen te komen: vaak moet je leven met je pijn. De moeder, hoofdpersoon van dit verhaal, weet het maar al te goed, ze verloor haar echtgenoot en haar zoon 3 jaar voordat ze een andere man ontmoette met wie ze een nieuw leven kon beginnen. Dit zijn natuurlijk ongelooflijke tragedies, waar iedereen op zijn eigen manier mee omgaat. Deze vrouw liet bijvoorbeeld de namen van haar overleden echtgenoot en zoon tatoeëren - een symbolisch gebaar, om ze op elk moment van haar leven te herinneren en ze altijd bij zich te dragen. Hoewel een tatoeage voor sommigen misschien overbodig is, waarom iets ter discussie stellen dat de pijn helpt verlichten? De nieuwe partner van de vrouw is helaas niet van deze mening.

via: Reddit

De nieuwe partner van de vrouw lijkt de tatoeage niet te waarderen die de vrouw liet zetten ter ere van haar overleden echtgenoot en haar zoon, die drie jaar voor hun ontmoeting tragisch zijn overleden. De vrouw wendde zich tot Reddit-gebruikers om ook een externe mening te krijgen over het gedrag van de nieuwe partner.

"Ik was drie jaar weduwe toen ik mijn vriend (Julius) ontmoette", schreef de vrouw. Dan het tragische verhaal: "Ik verloor mijn man en mijn 4-jarige zoon bij een bootongeluk". De pijn moet enorm zijn geweest, maar op de een of andere manier moest de vrouw het overwinnen om niet het risico te lopen er aan onderdoor te gaan: "Toen het iets beter ging, nadat ik ze was kwijtgeraakt, liet ik de namen op mijn borst tatoeëren. Niet heel groot, gewoon hun namen in cursief, met twee harten".

De nieuwe partner leek erg begripvol te zijn voor de vrouw en haar pijn uit haar verleden, wat de reden is waarom hun relatie evolueerde en groeide tot het punt dat Julius haar ten huwelijk vroeg. Op een dag deed de man echter een onverwacht verzoek: "Gisteren, toen ik uit de douche stapte, vroeg Julius me wanneer ik mijn tatoeage zou laten verwijderen. Hij zei dat hij iemand kent die heel goed is en die korting kan geven”. Daarvoor had de man nooit enig ongemak getoond ten aanzien van die tatoeage en had hij het ook nooit over iets dergelijks gehad. De vrouw was natuurlijk eerlijk en vertelde hem dat het niet haar bedoeling was om die tatoeage te laten verwijderen. De man legde haar uit dat hij zich onzeker voelt over de liefde van de vrouw voor hem elke keer als hij die namen op haar borst getatoeëerd ziet.

Advertisement

De reactie van Reddit-gebruikers liet niet lang op zich wachten: "Je moet een echte kampioen van onzekerheid zijn om je bedreigd te voelen door iemands overleden echtgenoot en kind." Anderen wezen op de afschuwelijke aard van dat verzoek: "Het meest opvallende voor mij is dat hij verwacht dat je beide namen verwijdert. Geïntimideerd worden door een man die al overleden is, is verontrustend, maar om te verwachten dat je zelfs de naam verwijdert van je kind is gewoon afschuwelijk. Hoe lang het ook geleden is, je stopt nooit met moeder zijn."

Het is ongetwijfeld moeilijk om met iemand om te gaan die zoveel pijn in haar leven heeft meegemaakt, maar misschien reageerde de toekomstige echtgenoot van de vrouw nogal ongevoelig. Wat denk jij ervan?

Tags: AbsurdFamilieVerhalen
Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt