Ze ging altijd op "schelpenjacht" met haar vader: toen ze opgroeide ontdekte ze dat hij degene was die ze op het strand had achtergelaten

Janine image
door Janine

25 Juni 2022

Ze ging altijd op "schelpenjacht" met haar vader: toen ze opgroeide ontdekte ze dat hij degene was die ze op het strand had achtergelaten
Advertisement

Een van de grote geneugten van het hebben van kinderen is om ze kennis te laten maken met de wereld terwijl ze proberen hun zorgeloosheid en onschuld te behouden. Een vader, die nu opa is geworden, onthulde het oude geheim dat hij op het strand gebruikte om het dagelijkse leven van zijn kinderen een beetje magischer te maken.

Zelfs vandaag de dag toont deze grootvader nog steeds zijn geweldige fantasie en verlangen om magie voor de kleintjes te creëren, tot grote vreugde van de kleinkinderen, zoals te zien is in een lieve video die zijn dochter Mikki op TikTok heeft gedeeld.

via BoredPanda

Advertisement
TikTok - hey.its.mikki

TikTok - hey.its.mikki

Op de beelden is te zien hoe Mikki's vader in het gezelschap van zijn kleinkinderen, Anastasia (10) en Maxwell (5), langs de waterkant loopt en hun tenen in het koude, zoute water dompelt. De kinderen lijken iets verborgen in het zand te vinden. De kleine objecten zijn schelpen in verschillende soorten en maten, allemaal werkelijk schitterend, zo perfect dat je je afvraagt ​​of het echt "geschenken uit de zee" zijn of van een zeer creatieve grootvader.

In de beschrijving van de video lezen we dat, toen Mikki klein was, haar vader haar altijd meenam om schelpen te zoeken. Pas nu, op 32-jarige leeftijd, heeft ze zijn geheim ontdekt. "Vroeger ging hij naar de souvenirwinkel om een ​​tas vol prachtige schelpen te kopen en liet hij die stiekem op het strand vallen zodat we ze konden vinden. Nu doet hij hetzelfde voor zijn kleinkinderen", luidt het bijschrift.

Advertisement
TikTok - hey.its.mikki

TikTok - hey.its.mikki

De beelden van de video laten in feite de grootvader zien die met zijn handen in zijn zakken naar de zee kijkt, terwijl de kinderen rennen en proberen zoveel mogelijk schelpen te vinden. Dan, terwijl de kleintjes afgeleid zijn, maakt de man een snel gebaar met zijn handen en gooit wat mooie schelpen in het water, terwijl hij wat verder wegloopt van de plaats waar hij ze heeft achtergelaten en wijst naar de "schatten van de zee" voor de kleintjes die enthousiast zijn over het verzamelen van deze "geschenken van de natuur" met een emmertje. De video won de harten van velen en bereikte 3 miljoen views en meer dan 600 miljoen likes.

TikTok - hey.its.mikki

TikTok - hey.its.mikki

Mikki herinnerde zich ook dat haar vader haar avonturen als kind fantastisch maakte. Ze vertelde dat, omdat haar vader bij de Marine zat, "hij vaak op missies was, maar hij probeerde altijd speciale herinneringen voor ons te maken als hij terugkwam. Hij zei dan: 'Laten we op avontuur gaan!'".

TikTok - hey.its.mikki

TikTok - hey.its.mikki

Ze vertelde over die keer dat ze in Zuid-Californië woonden: "We hadden nooit sneeuw gezien. Op een kerst maakte hij afdrukken van een slee en rendiersporen in het zand: hij gebruikte zijn gevechtslaarzen om het te laten lijken alsof de kerstman daar was geweest, en hij mengde wat ijs om naast de voetafdrukken te zetten om te laten geloven dat de sneeuw van de slee was gevallen. Het was zo lief en, hoewel sommigen het misschien als een "leugen" beschouwen, is het leuk om terug te kijken en de moeite te zien die hij deed om ons gelukkig te maken”.

Eenvoudige gebaren die het hart met vreugde vullen. Ondanks de volwassenheid, kinderen en een eigen gezin, is het altijd leuk om te onthouden wat ouders hebben gedaan en te glimlachen om alle liefde die wordt getoond, ook door kleine gebaren zoals die van de hoofdpersoon van dit verhaal.

Advertisement