Aan een rolstoel gekluisterd doet de bruidegom een ​​poging om met zijn vrouw te dansen: "Ik wilde haar al mijn liefde tonen" - BekijkDezeVideo.nl
x
Aan een rolstoel gekluisterd doet de…
Deze broers verwelkomden hun eerste kinderen op slechts twee uur afstand Deze vrouw bereidt zich voor op de komst van haar schoonmoeder door het huis grondig schoon te maken en haar favoriete bloemen te kopen

Aan een rolstoel gekluisterd doet de bruidegom een ​​poging om met zijn vrouw te dansen: "Ik wilde haar al mijn liefde tonen"

19 Juni 2022 • Door Janine
2.438
Advertisement

Van elkaar houden betekent veel dingen: beschikbaar zijn voor je partner, naar hem luisteren, hem mooie momenten schenken, maar ook dichtbij hem zijn op moeilijke momenten in het leven. Iets wat de vrouw over wie we je gaan vertellen, heeft gedaan en nog steeds doet.

Koko, zo heet ze, is altijd aan de zijde van haar vriend gebleven als gezondheidsproblemen hem op de proef stelden en vooral tijdens de vele operaties die hij in de loop der jaren moest ondergaan. De vrouw verliet hem nooit, ze raakte nooit ontmoedigd en na lange tijd besloten ze ook te trouwen. Laten we hun verhaal ontdekken.


Koko en Manasseh Carthron ontmoetten elkaar toen ze tieners waren en zijn nooit meer van elkaar gescheiden. Helaas voor hen had de jongen verschillende hersenproblemen waardoor hij verschillende en talloze operaties moest ondergaan. Hoewel de situatie onder controle was, had Manasse moeite met lopen en moest hij een rolstoel gebruiken. Koko bleef altijd aan zijn zijde, ze zorgde er voor dat het hem niet aan genegenheid ontbrak en ook niet de steun die de man nodig had.

De jaren gingen voorbij, hun relatie groeide, evenals hun liefde, en het paar besloot te trouwen. Toen de grote dag aanbrak, vond de man het de juiste gelegenheid om zijn bruid al zijn liefde te tonen en haar te bedanken voor wat ze voor hem had gedaan sinds ze samen waren. "Ze was altijd dicht bij me, ten goede of ten kwade - zei Manasseh in een interview - daarom besloot ik dat ik haar iets speciaals moest geven voor onze bruiloft. Ik wilde dat ze een "normale" herinnering aan die speciale dag zou hebben... Ik dwong mezelf, stapte uit mijn rolstoel en danste ongeveer 1 of 2 minuten dicht bij haar."

Een gebaar van liefde dat hen en alle aanwezigen ontroerde. In een video op Tik Tok zijn de twee tegenover elkaar te zien. Manasseh was van plan op te staan ​​uit zijn stoel en Koko wachtte angstig om hem te omhelzen en een paar ogenblikken met haar geliefde te dansen. "Hij stond op, om me de mooiste dans te geven waar ik van kon dromen - schrijft de vrouw - Hij onderging verschillende interventies, maar hij is altijd doorgegaan en is mijn inspiratiebron".

Advertisement

Net zulke ontroerende woorden als de beelden van deze bruiloft. Als we erover nadenken, is een van de beloften die in huwelijken worden gedaan precies dat ze altijd van elkaar zullen houden, in vreugde en pijn, en Koko lijkt dit sinds het begin van hun relatie in de praktijk te hebben gebracht.

Een prachtig hedendaags verhaal dat het hart vult met geluk en ons opnieuw met dromerige ogen naar de liefde laat kijken.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt