Stiefvader schrijft 6 jaar lang elke dag een briefje aan zijn stiefdochter: ze bewaart ze en verrast hem (+ VIDEO)

Janine

16 Juni 2022

Stiefvader schrijft 6 jaar lang elke dag een briefje aan zijn stiefdochter: ze bewaart ze en verrast hem (+ VIDEO)
Advertisement

Familie is erg belangrijk in ieders leven. Er zijn mensen die het geluk hebben om met elk familielid goed overweg te kunnen, anderen niet, maar in ieder geval kan men niet anders dan hun centrale plaats en de rol die ze spelen in hun bestaan ​​te erkennen. Dit alles gebeurt spontaan en natuurlijk, zowel als het gaat om biologische gezinnen als wanneer we in sommige gevallen te maken hebben met "uitgebreide" gezinnen. Die gezinnen waarin twee mensen elkaar kennen uit eerdere relaties en besluiten samen te gaan wonen. Het moeilijkste in dergelijke gevallen is om een ​​goede relatie tot stand te brengen tussen ouders en eventuele stiefkinderen.

In het verhaal dat we je gaan vertellen, leefde een meisje in nauw contact met haar stiefvader en de twee zijn altijd verenigd geweest door een geweldige band. Om deze reden besloot ze haar vader te bedanken voor alles wat hij voor haar had gedaan en door een heel speciale verrassing te organiseren. Laten we eens kijken wat precies.

via Soph/Twitter

Advertisement

Soph/Twitter

De hoofdpersoon van het verhaal is Sophia Wilcox, een jong meisje dat voor Vaderdag een verrassing voor haar stiefvader had bedacht. Brian Sandusky, zo heet de man, was niet de biologische vader van het meisje, maar dat weerhield hem er niet van om op elk moment van zijn leven van haar te houden en aan haar zijde te staan.

Toen het meisje op de middelbare school zat en steun nodig had, steunde de man haar en kwam met een briljant idee: elke ochtend liet hij een aanmoedigingsbriefje achter op haar slaapkamerdeur. Dat kleine bericht was een uitnodiging om de dag en de studies beter onder ogen te zien. Een gewoonte die al 6 jaar aan de gang is en die voor Sophia van groot belang is geweest. Reden waarom ze besloot alle post-its te bewaren en ze angstvallig te koesteren.

Na al die jaren wilde Sophia iets terugdoen voor het vriendelijke gebaar van haar stiefvader en een heel speciaal cadeau voor Vaderdag te bedenken: ze verzamelde alle berichten van Brian, plaatste ze rond een foto van hen twee en lijstte ze in. Vervolgens pakte ze alles in en gaf het pakje aan haar stiefvader.

Soph/Twitter

Een omstandigheid die door de auteur zelf is gefilmd en gedeeld op haar Twitter-profiel. Op de afbeeldingen zie je een glimlachende man die het cadeau dat hij zojuist heeft ontvangen in zijn handen houdt. Aangemoedigd door zijn dochter begint Brian het pakje uit te pakken en ontdekt hij langzaam wat erin zit: het lijstje met alle post-its die hij zelf had geschreven. Sophia had ze bewaard en het was tijd om ze aan hem terug te geven. De stiefvader kon de tranen van emotie niet bedwingen toen hij besefte wat het was. "Dit zijn de berichtjes voor jou" - merkt hij op. "Ja, ik heb ze allemaal bewaard. Ik hou van je, papa" - antwoordt de emotionele dochter die blij is dat ze de persoon die altijd aan haar zijde was geweest gelukkig heeft gemaakt.

Zoals ze later zei: "We zijn al 10 jaar samen en hij heeft me altijd aangemoedigd. Hij heeft me geholpen om vanuit een ander gezichtspunt naar de wereld te kijken en daar ben ik hem erg dankbaar voor."

Advertisement

De video kreeg veel views en ontroerde het hele web. Veel gebruikers hebben een opmerking achtergelaten waarin ze het meisje complimenteren en woorden van bewondering uiten voor een jonge vrouw die de inspanning van een vader wist te erkennen en de beste en originele manier vond om iets terug te doen.

Leg je zakdoeken klaar voordat je de video bekijkt, je zult ze nodig hebben!

Advertisement