Haar zwager brengt haar in verlegenheid met een opmerking over haar beenhaar: ze legt hem het zwijgen op - BekijkDezeVideo.nl
x
Haar zwager brengt haar in verlegenheid…
Hij verbiedt de familie om de baby vast te houden vòòr zijn vrouw Ze geeft een feestje voor haar verjaardag, maar er komt niemand opdagen: ze viert het alleen met haar man

Haar zwager brengt haar in verlegenheid met een opmerking over haar beenhaar: ze legt hem het zwijgen op

21 Juni 2022 • Door Janine
35.117
Advertisement

Een goede vuistregel die elke man zichzelf in het leven zou kunnen geven, is deze: maak nooit directe opmerkingen aan een vrouw, tenzij het een compliment is. Hoewel er veel zelfironie in deze “regel” zit, blijft het een feit dat het niet leuk is om onaangename opmerkingen te maken over het uiterlijk van een vrouw, of het nu een fysiek kenmerk is of een aspect van haar karakter. In dit verhaal was het de zwager die de boodschappen deed: de man had het slechte idee om commentaar te geven op het haar op de benen van de jongere zus van zijn vrouw, wat een kettingreactie teweegbracht die hij misschien niet had verwacht. "Oh wat walgelijk, je had je moeten scheren! Die haren horen daar niet te zitten": maar wat had hij nou eigenlijk verwacht van zo'n opmerking?

via: Reddit

De hoofdpersoon van dit verhaal vertelde hoe haar zwager zich onaangenaam tot haar wendde: "Ik keek naar mijn kleindochters terwijl ze in de keuken het avondeten klaarmaakten", begon de 19-jarige haar verhaal, "we gingen zitten en ik zat toevallig naast mijn zwager. Ik droeg een rok die op een gegeven moment per ongeluk boven mijn knie kwam, mijn zwager keek naar mijn been en trok een grimas. Toen zei hij hardop "Ohhh! Dat ziet er walgelijk uit, je had je moeten scheren, dat haar hoort daar niet.” De rest van de familie begon naar de jonge vrouw te staren, die zonder al te veel te aarzelen antwoordde: "Als ze er niet zouden moeten zijn, waarom groeien ze dan daar? Kun je me dat uitleggen?”.

De zwager hield echter vol: "Ze moeten daar niet gewoon niet zijn." Op dat moment deed het meisje een tegenaanval: "Nou, raad eens, dan zou hetzelfde kunnen worden gezegd over je snor, hè?".

Geconfronteerd met die opmerking deed de jongen zijn ogen wijd open, stond op en rende naar het toilet. "Mijn zus zei dat ik ermee op moest houden nadat mijn zwager opstond uit zijn stoel", zei de jonge vrouw, "Mijn zus volgde hem en ik voelde dat hij nerveus werd. Hij vroeg haar ook of er iets mis was met zijn snor. Mijn broer en ik moesten erom lachen, maar het etentje werd onderbroken omdat mijn zwager weg wilde."

Het meisje vroeg Reddit-gebruikers of ze dachten dat ze overdreef met haar opmerking, maar geen van hen leek het met haar zwager eens te zijn. Wat vind jij?

Tags: AbsurdFamilieVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt