x
Deze 4 vriendinnen hebben zowel de eerste…
Deze moeder kreeg veel kritiek omdat ze oorbellen indeed bij haar pasgeboren dochtertje

Deze 4 vriendinnen hebben zowel de eerste als de tweede zwangerschap tegelijk beleefd

16 Juni 2022 • Door Janine
2.089
Advertisement

De periode van de zwangerschap is een zeer belangrijke tijd voor elke vrouw. Ten goede of ten kwade, gezien de fysieke kwalen die in veel gevallen voorkomen, is de 9 maanden waarin de baby in de buik zit een fantastische, unieke en onvergetelijke ervaring. Dit alles wordt versterkt wanneer zich bepaalde toevalligheden voordoen, zoals degene waarover we je gaan vertellen.

In dit geval hebben 4 vriendinnen de zwangerschap in dezelfde periode meegemaakt. Het verhaal werd op haar TikTok-profiel bekend gemaakt door Maddie Castellano, een beroemde influencer die met stem en beeld de buitengewone ervaring vertelde. Laten we wat meer over hun verhaal te weten komen.


Vriendinnen sinds ze op de universiteit zaten, hadden de 4 vrouwen altijd gefantaseerd, gepraat en gewenst om kinderen te krijgen, maar ze hadden nooit gedacht dat een toeval zoals dat waarin ze de hoofdrolspeelsters waren, zou kunnen gebeuren.

Maddie Castellano plaatste de video op sociale media waarin ze over zichzelf en de andere 3 vriendinnen vertelt en bekende dat ze allemaal in verschillende periodes probeerden zwanger te worden, maar toen kwam het toeval om de hoek kijken en zorgde ervoor dat ze alle 4 rond dezelfde tijd zwanger raakten.

Dit betekende dat ze elkaar hielpen en ondersteunden tijdens de zwangerschap en dat de baby's, eenmaal geboren, samen konden opgroeien en spelen. "Sinds hun geboorte zijn ze beste vrienden - zegt Maddie in de video - We doen veel dingen samen en we zien elkaar vaak om een ​​paar uur in gezelschap door te brengen". Een heel bijzondere realiteit waaraan nog een ongelooflijke verrassing werd toegevoegd.

Advertisement

Na de geboorte van de eerste 4 kinderen kregen de vrouwen tegelijkertijd een tweede zwangerschap.

"Het was fantastisch - vervolgt Castellano - Na de geboorte van onze kleintjes gebeurde er nog een wonder: sommigen van ons ontdekten dat ze voor de tweede keer in verwachting waren en, wederom, een paar maanden van elkaar verwijderd." Zo gaven ook de tweede kinderen dezelfde emoties aan hun moeders, ze verenigden en verdubbelden de groep van de 4 fantastische kleintjes.

Een zeer bijzondere situatie die het web zo enthousiast heeft gemaakt dat de video een zeer hoog aantal views heeft weten te verzamelen: ongeveer 7,5 miljoen. Een zeer hoog aantal, maar het kon immers niet anders gezien de bijzonderheid van de ervaring.

Soortgelijke gevallen komen niet vaak voor in de geschiedenis van geboorten, maar als het wel zo is, slagen ze er altijd in om sterke emoties te geven, nietwaar?

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt