Vrouw mag geen borstvoeding geven in het bijzijn van haar schoonouders: "mijn man zegt dat ik ze misschien ongemakkelijk maak" - BekijkDezeVideo.nl
x
Vrouw mag geen borstvoeding geven in…
Ze leent geld aan haar zus om haar te helpen haar kinderen op te voeden: ze wordt woedend bij de aankondiging van haar 5e zwangerschap

Vrouw mag geen borstvoeding geven in het bijzijn van haar schoonouders: "mijn man zegt dat ik ze misschien ongemakkelijk maak"

27 Juni 2022 • Door Janine
103.644
Advertisement

De komst van een baby is een gelukkige gebeurtenis die onvermijdelijk het evenwicht en het dagelijks leven van nieuwe ouders verstoort. Je moet wennen aan het verschonen van luiers, dutjes en - natuurlijk - het voeden. Tegenwoordig is borstvoeding een gebaar dat ook in het openbaar wordt geaccepteerd, tot het punt dat sommige winkelcentra speciale "hoeken" hebben ingericht voor nieuwe moeders die zin hebben om te winkelen.

Sommige mensen slagen er echter nog steeds niet in zich op hun gemak te voelen bij dit gebaar, zelfs als ze het als "natuurlijk" beschouwen. Een jonge vrouw werd hierdoor boos op haar man: toen ze haar verhaal op het Reddit-forum deelde, schreef de 23-jarige vrouw dat haar uitgerekende datum nadert en dat haar 24-jarige man probeert een "regel voor borstvoeding" op te leggen voorafgaand aan het bezoek van zijn familie. Laten we samen uitzoeken wat er is gebeurd.

via: Reddit

"Zijn familie (moeder, vader en broer) komt ons bezoeken. Hij weet dat ik borstvoeding wil proberen en hij vertelde me dat zijn enige 'regel' is om het niet in het bijzijn van zijn familie te doen”, legde de vrouw uit in haar post op Reddit. "Hij zegt dat hij niet wil dat ik zijn vader en broer ongemakkelijk maak en dat ik elke keer naar boven moet gaan om onze baby te voeden", vervolgde de vrouw. De man beloofde ook dat hij tijdens de voeding bij haar zou zijn, zodat ook hij zich kon hechten aan de baby.

De 23-jarige stond echter niet positief tegenover deze oplossing: "Ik zal moeten herstellen en rusten, dus de trap nemen lijkt me vaak een probleem", legde ze uit. Daarom probeerde ze haar man op andere gedachten te brengen, door uit te leggen dat zijn familie de kamer kan verlaten of “de andere kant op kan kijken" als ze zich ongemakkelijk voelen.

"Ik zei dat ik me misschien kon bedekken, maar ik moet het kunnen zien omdat ik nog steeds aan het leren ben", voegde ze eraan toe. Helaas is er een impasse tussen de twee ontstaan ​​en daarom heeft de vrouw online om advies gevraagd om de discussie zo goed mogelijk op te lossen.

Reddit-gebruikers hebben de kant van de aanstaande moeder gekozen en zeggen dat haar nieuwste suggesties de optimale oplossing zijn: "Toen ik mijn dochter kreeg, voelde mijn vader zich een beetje ongemakkelijk bij de hele kwestie rond borstvoeding, dus hij liep weg toen het tijd was om te voeden. Toen ik ze ging opzoeken ging ik uit respect naar een andere kamer, maar in mijn huis was hij degene die wegliep als hij zich niet op zijn gemak voelde”, schreef een jonge moeder.

Wat vind jij ervan?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt