Oude dame van 89 mag intrekken bij buurman zodat hij haar kan helpen en voor haar kan zorgen

door Skip

08 Juli 2022

Oude dame van 89 mag intrekken bij buurman zodat hij haar kan helpen en voor haar kan zorgen
Advertisement

In het leven zijn er van die momenten waarop je voelt dat je moet doen wat juist is, misschien iets doen voor je medemens, je beschikbaar stellen, helpen zonder iets daarvoor terug te verwachten; voorbeelden van grote of minder grote daden die eenieder kan verrichten teneinde het leven van een ander er beter op te maken. Of je diegene nou kent of niet, dat maakt niet uit. Het belangrijkste is dat je het lukt iets belangrijks te doen en de ander blij kan maken.

Een jongen heeft iets soortgelijks gedaan voor zijn oude buurvrouw. Toen zij het even heel moeilijk had mocht zij van hem intrekken bij hem zodat ze zich niet alleen voelde en zij geholpen kon worden door hem. Hier lees je hun verhaal.

via People

Advertisement

4 years ago you became my angel on the other side and there is not a day that goes by where I don’t feel you around....

Pubblicato da Chris Salvatore su Martedì 16 febbraio 2021

Dit is Chris Salvatore, een jonge acteur en model dat is gaan zorgen voor zijn oude buurvrouw. In een moeilijke periode van haar leven, veroorzaakt door ernstige gezondheidsproblemen, kreeg Norma Cook de mogelijkheid om het appartement tegenover het hare te betrekken. Dit dankzij haar buurman die zich op verregaande wijze beschikbaar stelde.

Norma en Chris hadden een poosje terug al kennis met elkaar gemaakt toen hij daarheen verhuisde en het pand betrok naast die van de vrouw. Hij piekerde erg veel en was verdrietig om een pas stukgelopen relatie. Hij vond in de oude dame iemand die hij kon vertrouwen en op wie hij kon leunen. Toen is gaandeweg hun band steeds dieper geworden en hebben ze steeds meer momenten met elkaar gedeeld. 

Advertisement

Norma is in the hospital and she says to send cash not flowers 😜 She's doing well and should be home soon! #MyNeighborNorma

Pubblicato da Chris Salvatore su Sabato 10 ottobre 2015

Toen de oude dame ineens last kreeg van vele gezondheidsklachten en de artsen haar zeiden dat ze niet meer zelfstandig kon wonen vond Chris het een passend moment om iets terug te doen voor alle genegenheid die ze hem altijd had getoond. Aangezien er maar twee keuzes waren, of in het ziekenhuis blijven met behandeling en 24-uurszorg, of naar een bejaardentehuis gaan, was het voor Chris duidelijk. Hij sprak met Norma en vroeg haar of ze bij hem wilde komen wonen zodat hij voor haar kon zorgen. En zo geschiedde.

De twee oud-buren en nieuwe huisgenoten hebbben samen onvergetelijke momenten beleefd. Chris zegt:"We hebben gelachen, champagne gedronken en pinda's gegeten, dit alles in het gezelschap van Hermes, haar trouwe kat."

My dear friend and neighbor Norma is in need of your good thoughts and prayers! She is in the hospital with breathing...

Pubblicato da Chris Salvatore su Mercoledì 19 ottobre 2016

Als je zoiets onbaatzuchtigs doet als dit dan is dat ontroerend. Hierdoor kijk je dan weer om je heen in de wereld met hoop. We beseffen het ons misschien niet zo goed, maar daarbuiten in de wereld zijn er heel veel mensen zoals Chris, die een groot hart hebben. Mensen die bereid zijn om indien mogelijk, alles te doen om ervoor te zorgen dat het de ander goed gaat. Het is hem zeker niet gelukt om de kwalen weg te nemen bij deze oude dame, maar hij heeft haar wel op weten te beuren wanneer dat kon. Daarnaast kreeg ze van hem ook het gezelschap dat ze zo nodig had. 

Advertisement