Meer dan 15 jaar getrouwd, slapen ze in aparte kamers: "Wij zijn gelukkig zo”

Janine

20 Juni 2022

Meer dan 15 jaar getrouwd, slapen ze in aparte kamers: "Wij zijn gelukkig zo”
Advertisement

Chrissy en Tom Clark zijn een stel uit Utah, VS, dat in 2008 is getrouwd en al meer dan 15 jaar samen is. Onlangs reageerde Chrissy op een TikTok-gebruiker die zich afvroeg of het "normaal" was dat getrouwde stellen in aparte slaapkamers slapen. In een video die bijna een miljoen views heeft verzameld, legt Chrissy uit dat ze apart slaapt van haar man. Ze liet zelfs de kamer van haar echtgenoot en die van haar zien, achter in de gang.

via BuzzFeed

Advertisement
TikTok/tiktockchrissy

TikTok/tiktockchrissy

Het stel koos er een ​​paar jaar geleden voor om in aparte kamers te slapen, juist omdat Chrissy een aanhoudende hoest had waardoor ze niet goed kon slapen: "Vanwege het hoesten belandde een van ons op de bank of in de logeerkamer. Nadat de hoest verdween, bleven we in aparte kamers slapen omdat we om verschillende redenen allebei veel beter slapen”, zei Chrissy.

In feite zijn er veel redenen: de twee hebben heel verschillende avondgewoonten. Chrissy geeft de voorkeur aan een donkere kamer, terwijl Tom graag wakker wordt met natuurlijk licht uit het raam. Op een hard bed ligt zij lekkerder en hij houdt van een zacht matras. "In de loop der jaren hebben we verschillende matrassen geprobeerd en hebben we er nooit een kunnen vinden die we allebei goed vonden. Om nog maar te zwijgen van het feit dat Tom snurkt en alle dekens pakt," merkte Chrissy op.

De vrouw legde bovendien uit dat ze allebei aan smart working doen, samen reizen, samen de kinderen opvoeden en alle uren van de dag praktisch naast elkaar doorbrengen. Een goede nachtrust voor beiden heeft het humeur van het paar ontspannen en het nog hechter gemaakt. "De kwaliteit van de slaap heeft ons huwelijk verbeterd. Ik ben niet chagrijnig en hij ook niet. We knuffelen nog steeds in bed en kijken tv, maar als het tijd is om te slapen, gaat hij slapen in zijn slaapkamer", legde ze uit.

TikTok/tiktockchrissy

TikTok/tiktockchrissy

Chrissy besloot haar gewoonte te delen om het web en andere koppels te laten zien dat er niets mis is met toe te geven in aparte kamers te slapen en dat dit geen negatieve invloed heeft op de relatie van het paar. "Ik denk dat veel koppels apart slapen en zich niet op hun gemak voelen om het toe te geven. Als er koppels zijn die erover nadenken, zeg ik dat je het moet doen", besloot ze.

De video ging meteen viraal en verzamelde miljoenen views en duizenden reacties van mensen die hun mening over het verhaal gaven. Sommigen hebben verklaard dat ze geloven dat slapen in hetzelfde bed een essentieel onderdeel van het huwelijk is, terwijl anderen het daar niet mee eens zijn.

Wat vind jij?

Advertisement