Werkloze echtgenoot besteedt de salarisbonus van zijn vrouw voor zijn eigen plezier: ze wordt woedend

Janine image
door Janine

20 Juli 2022

Werkloze echtgenoot besteedt de salarisbonus van zijn vrouw voor zijn eigen plezier: ze wordt woedend
Advertisement

De Covid-19-pandemie heeft een ongekende gezondheidscrisis veroorzaakt, maar ook een economische. Veel mensen hebben hun baan verloren en hebben er alles aan gedaan om een ​​nieuwe te vinden. Anderen daarentegen hebben hun werk tot recordhoogte zien toenemen. In dit verhaal maakte een jong getrouwd stel beide situaties mee en kreeg ruzie over een bonus. Zij, 27 jaar, met een baan die tijdens de lockdown-periode smart working werd en hij, 28 jaar, afgestudeerd in financiën, maar zonder baan die hem in staat stelt een solide carrière na te streven.

via Reddit

Advertisement
Pexels / Not the Actual Photo

Pexels / Not the Actual Photo

De jonge vrouw wendde zich tot Reddit om het web om advies te vragen over hoe ze moest reageren op een ruzie die ze had met haar man. Tijdens de pandemie ontving ze een salarisbonus, omdat het bedrijf waarvoor ze werkt medische apparatuur produceert.

"Ik kreeg een promotie, een kleine loonsverhoging en een kleine bonus. Ik was erg enthousiast omdat ik eindelijk een nieuwe tas en een nieuw paar schoenen kon kopen. De pup van mijn vrienden had mijn tas vernield, maar ik moet toegeven dat ik hem niet op een laag krukje vlak bij zijn mand had moeten laten liggen”, legde de vrouw uit.

Toen de vrouw haar man op de hoogte bracht van de verhoging en de promotie, leek hij nog enthousiaster dan zij: "Hij begon te praten over hoe hij zijn speelruimte kon vernieuwen en nieuwe apparaten kon kopen, omdat hij de andere zat was, ik was verbijsterd. Ik werd stil omdat ik nauwelijks kon geloven wat hij zei. Uiteindelijk ging hij de deur uit en kocht een nieuwe computer, stoel en muis voor zichzelf. Hij heeft in feite mijn bonus uitgegeven”, vertelde ze.

Advertisement
Pexels / Not the Actual Photo

Pexels / Not the Actual Photo

De vrouw was erg gekwetst door de houding van haar man, dus ontstond er een verhitte discussie waarin hij haar ervan beschuldigde egoïstisch en "verwend" te zijn omdat ze dat geld aan een tas wildde uitgegeven. "Ik noemde hem ondankbaar en vroeg hem waarom hij een nieuwe computer wilde terwijl ik het geld had verdiend. Hij was de rust zelve, maar hij ging weg met de mededeling dat hij naar zijn familie zou gaan (een uur afstand)”, vervolgde de vrouw.

Vanaf dat moment heeft haar man haar een reeks berichten gestuurd waarin hij stelt dat "hij zich thuis niet gesteund voelt" en dat - aangezien zij geld verdient - “ze kan kopen wat ze wil wanneer ze wil" en dat “ze hem niet schuldig moet laten voelen omdat hij geen inkomen heeft". Ze antwoordde dat het niet waar is, maar dat ze objectief gezien het gezin onderhoudt. De man stelde vervolgens zijn vrouw voor om een ​​nieuwe tas aan te schaffen "zodra ze een nieuw bonus krijgt”.

"Al zijn vrienden en familie vinden dat ik overdreven heb gereageerd op iets waar mijn man blij van wordt", legde de vrouw uit, terwijl ze het web vroeg of ze het bij het verkeerde eind had. De Reddit-community heeft haar volledig gelijk gegeven, hoe denk jij erover?

Advertisement