De familie respecteert hem niet omdat hij doof is: hij verbergt voor iedereen dat hij een dochter heeft om haar te beschermen - BekijkDezeVideo.nl
x
De familie respecteert hem niet omdat…
Talloze reizigers stonden voor een berg koffers om die van henzelf te vinden (+ VIDEO) Ze leent geld aan haar zus om haar te helpen haar kinderen op te voeden: ze wordt woedend bij de aankondiging van haar 5e zwangerschap

De familie respecteert hem niet omdat hij doof is: hij verbergt voor iedereen dat hij een dochter heeft om haar te beschermen

27 Juni 2022 • Door Janine
11.368
Advertisement

Relaties tussen ouders en kinderen kunnen het mooiste in het leven zijn, maar ze kunnen ook het slechtste zijn. Als je niet kunt opschieten met een vader, een moeder of allebei, is het moeilijk om de dialoog open te houden en de goede en slechte gebeurtenissen in je bestaan ​​te delen. Een omstandigheid waarin de hoofdpersoon van dit verhaal zich bevond. Een man die altijd heeft gevochten tegen de grote vooroordelen van zijn familie jegens hem. Omdat hij doof was, respecteerden ze hem nooit zoals hij verdiende.

Als reactie daarop heeft hij besloten om de grootste vreugde van zijn leven niet met hen te delen: de geboorte van zijn dochter. Maar laten we samen de redenen ontdekken die aanleiding hebben gegeven tot zulk groot onbegrip.

via: Reddit

"Mijn vrouw en ik zijn respectievelijk 36 en 35 jaar oud en we wonen ver van mijn ouders" - zo begint de hoofdpersoon van het verhaal in een bericht op Reddit. Volgens zijn verslag was hij vanaf zijn geboorte doof en werd hij nooit door zijn familie geaccepteerd. Geen enkel lid van de familie had hem ooit als een “normaal” persoon beschouwd, ze zagen in hem alleen de beperking. Daarom hadden ze nooit geprobeerd een relatie op te bouwen en contact te maken met een “verschillend” kind. Een situatie die hem veel heeft doen lijden en die door de jaren heen nooit is veranderd.

"Ze hebben nooit moeite gedaan om gebarentaal te leren en daarom hebben ze me altijd uitgesloten van hun gesprekken - schrijft de man - Toen ik volwassen werd, ben ik bij hen weggegaan, heb ik mijn werkende toekomst opgebouwd en heb ik mijn vrouw ontmoet. Zij hoort ook niet en heeft net als ik dezelfde behandeling ondergaan: ze hebben nooit de moeite genomen om naar ons te komen om haar te leren kennen, ze beschouwen ons als twee kinderen, ze zijn ervan overtuigd dat mijn schoonouders ons helpen in het leven en dat we niet voor onszelf kunnen zorgen. Gelukkig is dat niet zo.”

Aangezien deze ouders en schoonouders zich nooit goed gedroegen met het paar, besloten ze, toen ze hun kind kregen, hen in het ongewisse te laten over alles om te voorkomen dat ze dezelfde houding van minachting zouden aannemen die ze met hen hadden, ook met het meisje. Jammer dat de broer van de auteur twee jaar na haar geboorte alles ontdekte en het zijn ouders vertelde. Als reactie daarop ging zijn familie tekeer en gaf zijn vrouw de schuld van de beslissing: "Ze zijn ervan overtuigd dat ze me manipuleert, maar dat is niet het geval - bekende de man - Ze beschuldigden me ervan hen de mogelijkheid te ontnemen om grootouders te zijn en het kind zonder hen op te voeden. Ze behandelden me altijd slecht, maar nu vraag ik me af of mijn vrouw en ik niet te egoïstisch waren in onze beslissing".

De gebruikers waren het met het paar eens en zeiden dat zijn familie niets anders zou hebben gedaan dan proberen het meisje over te nemen, op alle mogelijke manieren proberen haar “ver weg” op te laten groeien van de beperking van haar ouders en proberen het te verdoezelen, zoals ze altijd voor zichzelf hadden gedaan.

Wat is jouw idee erover?

Tags: FamilieVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt