27-jarige vrouw wordt verliefd op 51-jarige schoonvader en trouwt met hem en was eerst niemand ervan gediend

door Skip

02 Juli 2022

27-jarige vrouw wordt verliefd op 51-jarige schoonvader en trouwt met hem en was eerst niemand ervan gediend
Advertisement

Ieder van ons heeft op de een of andere manier, zelf kunnen ervaren hoe sterk gevoelens zijn. Of dat nou liefde is, vriendschap of iets anders maakt niet uit, wanneer de band tussen twee mensen heel sterk is dan is daar letterlijk geen speld tussen te krijgen. Dit gaat vooral op wanneer er sprake is van relaties waar het onderlinge leeftijdsverschil heel groot is.

De twee mensen uit dit verhaal weten dat maar al te goed. Een vrouw van 27 jaar en een man van 52 jaar hebben zich laten meeslepen door de liefde voor elkaar en beleven tegen alle vooroordelen in, een prachtig sprookje. Hieronder kom je te weten hoe ze elkaar hebben ontmoet en hoe diepgeworteld het gevoel is dat ze delen.  

via Mirror

Advertisement

Sydney en Paul Dean komen uit Ohio en maakten voor het eerst kennis met elkaar toen zei 11 jaar oud was. Zij was het vriendinnetje van Paul z'n zoon en kwam vaak bij hen thuis over de vloer. Mettertijd is de relatie tussen de twee leeftijdsgenoten minder en minder, maar bleef Sydney altijd erg gehecht aan de dame, tenminste tot het moment dat hij verkering kreeg met een andere dame. Toen gebeurde er echter iets ongebruikelijks.

Sydney en Paul, haar voormalige schoonvader, begonnen te praten met elkaar, konden het goed vinden en gingen elkaar regelmatig opzoeken. In de relatie tussen haar ex-vriend en diens nieuwe vlam voelde Sydney zich het vijfde wiel, daarom zocht zij steun bij Paul en ontstond er een vriendschap die langzaam veranderde in iets meer. De twee werden intiem en kregen toen te kampen met de clichés die er zijn wanneer er sprake is van een leeftijdsverschil.

Advertisement

Deze keuze werd niet direct geaccepteerd door ouders, vrienden en kinderen. Zoals Sydney het zelf zegt: "Ik had nooit gedacht verliefd op hem te kunnen worden en in het begin was het ook niet makkelijk om onze relatie geaccepteerd te laten worden door de mensen van wie we houden. Toen ik er voor het eerst over sprak met mijn moeder viel haar mond open van verbazing. Ze kende Paul, wist dat hij veel en veel ouder was dan ik, en dat stoorde haar en mijn vader stoorde dat ook. Ook voor mijn vrienden was het moeilijk. Zij hielden het niet voor mogelijk dat er liefde mogelijk was tussen twee mensen waartussen zo'n groot gat zit op de kalender, maar later moesten ze het wel accepteren. Zij die dat niet konden hebben afstand van ons genomen."

Het is een intieme relatie die vanuit vele perspectieven bekeken heel mooi is, maar waarbij naar het schijnt wel wat verlies genomen moest worden. Ook de 51-jarige Paul heeft in dit opzicht enkele problemen gehad, met name met zijn zoon die als puber met haar iets had gehad. De twee hebben echter nooit de moed opgegeven. Hun liefde is zo sterk dat er niet hoeft worden gevreesd voor kritiek en vooroordelen van anderen en dendert de liefde door. Als een ram beukt deze liefde alle obstakels omver om daar te komen waar het wil. Sterker nog, de twee willen in het huwelijksbootje stappen.

Een modern sprookje dat hoop moet geven aan koppels die zich laten beïnvloeden door wat anderen denken. Dat je weer het vertrouwen geeft in de kracht van dat gevoel. We weten dondersgoed dat liefde in wezen blind is, en wanneer ze bij ons aanklopt we dan niet anders kunnen doen dan haar binnenlaten en haar de ruimte geven die het nodig heeft.

Mee eens?  

Advertisement