Verwende tiener maakt van winkelen een "fulltime baan" en geeft al het geld van haar ouders uit

Janine image
door Janine

17 Juli 2022

Verwende tiener maakt van winkelen een "fulltime baan" en geeft al het geld van haar ouders uit
Advertisement

Stel je voor dat je in ongebreidelde luxe leeft en je geen zorgen hoeft te maken om geld te verdienen. Je enige taak is om jezelf te verwennen tijdens uitstapjes, dure diners, spa's en high fashion accessoires te betalen omdat je een briljant idee hebt gevonden: van het winkelen een fulltime baan maken. Onmogelijk? Niet voor Roma Abdesselam, een jonge influencer die zichzelf graag omschrijft als een "professionele huisvrouwendochter". Het meisje werd beroemd op sociale media en zei dat het haar "taak" is om het geld van mama en papa uit te geven.

via New York Post

Advertisement

Onder de extravagante aankopen van de levensgenieter uit New York vinden we een uitgave van meer dan 50.000 euro op één dag. Uitgebreid winkelen, dat haar fans op sociale media in een neerwaartse spiraal heeft gebracht. "Ik heb de simpele handeling van het uitgeven van het geld van mijn ouders in een baan veranderd. Ik ben een professionele thuisblijfdochter en dit is heel erg leuk voor mij", zei de 26-jarige die in een chique wijk in Manhattan woont. De vrouw wilde niet onthullen wat het werk van haar vader en moeder is, hoewel ze toegaf dat haar ouders haar soms geld inhielden vanwege de te hoge uitgaven, maar hun verbod duurde nooit lang.

Virale video's waarin te zien is hoe ze duizenden euro's uitgeeft aan luxe kleding van Gucci, Dior, Chanel en Prada, zijn op TikTok meer dan 15 miljoen keer bekeken. De jonge vrouw wilde er echter op wijzen dat haar berichten bedoeld zijn om haar "zelfverachting en satirische" gevoel voor humor te tonen.

"Elke dag word ik 's ochtends wakker, ontbijt ik, ga ik naar een training van 600 euro en ga ik winkelen met mijn vriendinnen", zei ze en voegde eraan toe: "Dit is mijn leven als werkloze". In een reeks video's biedt Abdesselam haar meer dan 629.000 digitale volgers een kijkje in haar "maniakale" genotzucht.

Advertisement

"Ik moest 600 euro betalen voor nieuwe wenkbrauwen", zegt ze in een van de clips. "Nadat ik mijn wenkbrauwen had gekregen, ging ik naar een bar om iets te drinken voordat ik ging winkelen." Onmiddellijk daarna deelde de jonge vrouw een reeks bonnetjes met daarop het geld dat werd uitgegeven aan kleding, cosmetica en nachtelijke snacks: "Ik heb een ​​paar van mijn favoriete parfums en huidverzorgingsproducten gekocht en gaf 1.300 euro uit."

Abdesselam gaf vervolgens €2.200 uit aan kleding, €2.700 aan lingerie en nog eens €2.200 aan hoogwaardige kledingstukken. En voordat ze de dag afsloot, betaalde ze $100 voor een semi-privé Pilates-sessie met een bekende personal trainer, en gaf ze zich uiteindelijk over aan $12 aan koekjes en snacks. In totaal besteedde de jonge vrouw ongeveer €9.300 op één dag. "Sommige dagen geef ik 50.000 euro uit", bekende ze.

De reactie van gebruikers op deze ongebreidelde luxe was verdeeld. Iemand heeft een gezonde jaloezie en maakt er grapjes over: “Zouden je ouders nog een dochter willen adopteren?" grapte een meisje. Anderen daarentegen vinden deze levensstijl helemaal niet grappig en beschouwen het als een echte verspilling van geld: "Met die bedragen zou je een jaar van mijn studielening kunnen afbetalen... dit is niet grappig”, merkte een beledigde gebruiker op.

Deel je de mening van de gebruikers?

Advertisement