Bij het instappen overschrijdt zijn koffer de gewichtslimiet: toerist trekt al zijn kleren aan voordat hij aan boord gaat

Janine image
door Janine

10 Juli 2022

Bij het instappen overschrijdt zijn koffer de gewichtslimiet: toerist trekt al zijn kleren aan voordat hij aan boord gaat
Advertisement

Wanneer je op reis gaat buiten je stad of land, probeer je altijd alles mee te nemen wat je nodig hebt. Mensen komen echter vaak terug met meer dingen dan verwacht en soms is het zo veel dat het met moeite in de koffer past: dit is precies wat er gebeurde met een toerist die wanhopige maatregelen nam om alle kleren in zijn koffer te krijgen. Toen hij naar Ezeiza International Airport in Argentinië ging, ontdekte hij dat zijn koffer het voorgeschreven gewicht overschreed en dat hij daarom een ​​toeslag moest betalen. Op dat punt moest de man al zijn creativiteit gebruiken.

via Twitter / SirChandlerBlog

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

De toerist gaf de informatie over zijn vlucht aan het luchthavenpersoneel om het instapproces te beginnen, maar zijn koffer had het door de luchtvaartmaatschappij vereiste gewicht overschreden en de enige manier om het in het vliegtuig te krijgen was door de desbetreffende vergoeding te betalen. Dus nam de man een ongebruikelijke beslissing om te voorkomen dat hij voor het overgewicht moest betalen voordat hij aan boord ging van een vlucht naar Bogota, in Colombia.

Hij opende de koffer en begon elk kledingstuk dat in de koffer zat een voor een aan te trekken. Tientallen passagiers waren vol ongeloof getuige van het tafereel en een gebruiker heeft het zelfs gefilmd en gedeeld op Twitter.

Advertisement

De video duurt slechts 20 seconden en toont de man die haastig verschillende kleren aantrekt om de last te verlichten, omdat hij de boete niet wilde betalen en ervoor koos om de koffer te openen en ten minste drie lagen over elkaar te dragen. Sommige getuigen meldden dat "hij zelfs twee of drie paar sokken in zijn zakken stopte". De video ging snel viraal en verzamelde bijna een half miljoen views, waarmee hij in korte tijd de hele wereld over ging.

Sommige gebruikers vonden het tafereel gewoonweg hilarisch en weer anderen spraken hun solidariteit uit met de passagier en legden uit dat ze zich ook weleens in een vergelijkbare situatie hebben bevonden, maar dat ze gewoon de toeslag betaalden en nooit aan zo'n originele oplossing hadden gedacht. Zou jij zoiets ooit doen?

Advertisement