Haar vriend geeft haar een ketting van 14 euro voor haar 30e verjaardag: ze interpreteert het als een "gebrek aan toewijding"

Janine image
door Janine

11 September 2022

Haar vriend geeft haar een ketting van 14 euro voor haar 30e verjaardag: ze interpreteert het als een "gebrek aan toewijding"
Advertisement

Verjaardagen zijn speciale gelegenheden, maar dat worden ze nog meer als de ronde cijfers zijn bereikt, zoals twintig, dertig, veertig enzovoort. Wanneer je een nieuw decennium begint, is het normaal om iets speciaals te organiseren met je dierbaren en vooral met je partner. Maar wat te doen als je wederhelft niet voldoende "betrokken" blijkt bij de vieringen?

Dit is wat een jonge vrouw zich afvroeg die, toen ze dertig werd, een cadeau kreeg dat iets te goedkoop was en waar naar haar mening door haar vriend te weinig over was nagedacht.

via Mumsnet

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

"Ik ben pas negen maanden samen met mijn vriend, niet lang, dat weet ik. Feit blijft dat ik me teleurgesteld en verdrietig voel over het gebrek aan toewijding dat hij op mijn verjaardag toonde", schreef de vrouw.

"Hij gaf me een willekeurige wenskaart die niets met ons te maken had, sterker nog, ik had het gevoel dat hij het had gekocht voor wie weet welke gelegenheid en het voor mij gebruikte. Afgezien daarvan was ik sprakeloos toen ik een ketting ontving die na 10 minuten dragen brak, het zag er echt goedkoop uit en hij vertelde me dat hij het op internet had gekocht... Ik heb het opgezocht en het kostte 14 euro. Hij is erg zorgzaam en liefdevol, hij vertelt me ​​elke dag dat hij van me houdt, maar dit was zo teleurstellend. We gingen uit eten voor mijn verjaardag en hij stelde voor dat we elk de helft zouden betalen”, vervolgde ze.

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

De vrouw gaf aan dat haar vriend geen financiële problemen heeft, veel spaargeld heeft en vaak nieuwe kleren koopt, andere uitgaven enzovoort. "Ik weet niet wat ik tegen hem moet zeggen, ik wil hem niet boos maken, maar ik voel me niet speciaal en ik betreur zijn gebrek aan romantiek en in het algemeen de wens om te willen feesten voor mijn 30e verjaardag", besloot ze en vroeg om advies van het web.

De meeste gebruikers waren het met haar eens, niet zozeer om de kosten van het geschenk, maar om de korte tijd die eraan werd gewijd. "Hij zou iets leuks en goedkoops kunnen doen, door zijn tijd te investeren in plaats van zijn geld, hij kan bijvoorbeeld een verrassing organiseren of je een film laten kiezen om samen naar te kijken terwijl je geniet van een door hem bereid diner" - schreef een gebruiker.

Kortom, er waren alternatieven en deze man had haar op enigerlei wijze kunnen verrassen, maar hij deed het niet: wat vind jij?

Advertisement