"Mijn man bedroog me en kreeg een kind met een ander: nu verwacht hij dat ik voor de baby zorg, maar dat wil ik niet" - BekijkDezeVideo.nl
x
"Mijn man bedroog me en kreeg een kind…
Hij blinddoekt zijn ouders en neemt ze mee naar hun droomhuis: het is zijn cadeau om hen te bedanken voor alle opofferingen Haar hond zit altijd op het dak: een vrouw moet een bordje ophangen om de ongelovige voorbijgangers de reden uit te leggen (+ VIDEO)

"Mijn man bedroog me en kreeg een kind met een ander: nu verwacht hij dat ik voor de baby zorg, maar dat wil ik niet"

01 Augustus 2022 • Door Janine
127.743
Advertisement

Een langdurige relatie hebben is een nogal moeilijke uitdaging om aan te gaan en vaak is de belangrijkste oorzaak van het einde van een liefde juist het verlies van interesse in de partner, wat uiteindelijk resulteert in bedrog. Dit is wat er gebeurde met de hoofdpersoon van dit verhaal, die vanwege de ontrouw van haar nu ex-man scheidde, waaruit ook een zoon werd geboren.

Haar situatie is vrij complex, en daarom vroeg ze webgebruikers om advies om te begrijpen of ze gelijk heeft of niet. Laten we eens kijken.

via: Reddit

"Mijn ex-man en ik hebben samen twee kinderen, van 16 en 14 jaar oud. We zijn al 8 jaar niet meer samen en hij heeft nog een kind. Hij heeft me bedrogen en zijn minnares zwanger gemaakt terwijl hij nog met mij getrouwd was." zegt de auteur - Toen ik erachter kwam vroeg ik de scheiding aan. Hij probeerde ons huwelijk te verdedigen totdat hij besefte dat er niets zou veranderen en begon een echte relatie met de andere vrouw", legde de hoofdpersoon van dit verhaal uit.

De vrouw wilde natuurlijk geen enkel contact hebben met de nieuwe partner van haar ex en slaagde er drie jaar na de scheiding in om zo min mogelijk met de halfbroer van haar kinderen om te gaan, en alleen in het belang van haar kinderen. Een jaar na deze schuchtere ontmoetingen stierf de moeder van het kind aan een ernstige ziekte. Haar ex-man is sindsdien een alleenstaande vader geworden.

"Hij vroeg me meer dan eens om hulp en ik zei altijd nee. Hij wilde dat ik een moederfiguur voor zijn zoon was. Hij probeerde zelfs mijn familie te overtuigen zijn zoon erbij te betrekken. Toen kreeg mijn ex een paar maanden geleden een ongeluk, en werd zijn zoon tijdelijk in een pleeggezin geplaatst terwijl hij herstellende was. Hij vroeg me om voor hem te zorgen, maar ik weigerde”.

Bij de zoveelste geweigerde hulp, werd de man woedend en boos op zijn ex-vrouw: "Nu heeft hij zich tegen mij gekeerd en probeert me tegen onze kinderen op te zetten. Hij vertelt iedereen dat ik zijn zoon behandel als afval. Een paar van mijn vrienden zijn op de hoogte van de situatie en ze vinden mijn positie te hard en dat ik ongelijk heb, aangezien hij het kleine broertje van mijn kinderen is", legde de vrouw uit en vroeg om hulp op internet om te begrijpen wat te doen.

Gebruikers zijn het er volledig over eens dat de ex de aanwezigheid van zijn kind niet kan opleggen: "Het is niet jouw schuld, alleen omdat je een vrouw bent en een moeder betekent niet dat het kind van een ander jouw verantwoordelijkheid is, als het een stiefzoon zou zijn is het anders, maar dit is een kind dat je niet echt kent en waarmee je geen relatie hebt. Je ex is egoïstisch omdat hij probeert zijn kind aan je op te dringen, het is één ding om te vragen, maar het is iets anders om kwaad over jou te spreken omdat je een limiet hebt gesteld”, schreef een gebruiker.

Wat vind jij?

Tags: KinderenViraleFamilie
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt