"Ik heb mijn 3-jarige dochter drie Louis Vuitton-tassen gegeven: mensen zeggen dat ik haar verwen"

Janine

05 Augustus 2022

"Ik heb mijn 3-jarige dochter drie Louis Vuitton-tassen gegeven: mensen zeggen dat ik haar verwen"
Advertisement

De meeste ouders werken hard om ervoor te zorgen dat hun kinderen niets tekort komen en "smelten" voor hun oprechte glimlach. We zijn bereid alles te doen om ze gelukkig te maken en de meest welgestelde mensen sparen kosten nog moeite om ze in alle opzichten te plezieren. Maar in hoeverre kan zo'n houding als “juist” worden gedefinieerd? Dit is een vraag die onlangs op internet is verspreid naar aanleiding van een video op TikTok die in korte tijd viraal ging, waar we een moeder van een driejarig meisje zien die haar drie Louis Vuitton-tassen van het merk geeft.

via TikTok / christifritz

Advertisement
TikTok / christifritz

TikTok / christifritz

Christi Fritz, moeder van een 3-jarig meisje, kreeg kritiek op TikTok nadat ze de collectie designertassen van haar dochter op internet had getoond. In een online video toont de vrouw de slaapkamer van het meisje, helemaal roze, compleet met make-uptafel en een inloopkast. Oplettende kijkers hebben ook een voorraad luxe handtassen op een plank opgemerkt.

In antwoord op degenen die haar vroegen waarom ze merktassen aan haar dochtertje heeft gegeven, legde de vrouw uit dat het volgens haar beter is om te “investeren” in objecten die lang meegaan. "Eerlijk gezegd denk ik dat je het beste kunt investeren in tassen van hoge kwaliteit die lang meegaan", legt de vrouw uit. "We hebben de eerste twee kleine voor haar gekocht, en de grote is eigenlijk mijn gebruikte tas. Ze vond hem erg mooi, dus ik heb hem aan haar gegeven."

TikTok / christifritz

TikTok / christifritz

Het filmpje heeft meer dan 3 miljoen views verzameld, wat verschillende reacties teweeg heeft gebracht bij het publiek. Iemand zei verontwaardigd dat het kind op deze manier verwend zal opgroeien. Anderen maakten grapjes over opzichtige luxe: "Vertel me dat je rijk bent zonder me te vertellen dat je rijk bent", schreef een gebruiker. "Waar kan ik me aanmelden om je dochter te zijn?", merkte een ander meisje gekscherend op.

Weer anderen waren het echter eens met de gedachte van de moeder: "Waarom worden mensen hier boos over?", merkte een gebruiker op. "Ze heeft gelijk, het is het beste om te investeren in artikelen van hogere kwaliteit... deze tassen gaan een leven lang mee”.

Wat is jouw mening hierover?

Advertisement