Als tieners worden ze gedwongen hun relatie te beëindigen, 35 jaar later vinden ze elkaar weer en vraagt ​​ze hem met haar te trouwen

Janine image
door Janine

24 Juli 2022

Als tieners worden ze gedwongen hun relatie te beëindigen, 35 jaar later vinden ze elkaar weer en vraagt ​​ze hem met haar te trouwen
Advertisement

Je eerste liefde vergeet je niet zo snel, ook al is het vaak een moeizame relatie of een relatie die uiteindelijk niet loopt zoals je zou willen. Dit betekent niet dat de eerste liefde niet je zielsverwant kan zijn, de perfecte persoon die ons “compleet” zou kunnen maken. Waarom werkte het de eerste keer dan niet? De redenen kunnen talrijk zijn, maar over het algemeen is het te wijten aan het feit dat wanneer we voor de eerste keer verliefd worden, we weinig ervaring hebben en dat we erg jong zijn. Voor Polly en Darryl Morby ging het zo, ook al was er in hun geval ook de afstand die zeker niet hielp. Maar na 35 jaar kruisten hun paden elkaar opnieuw, als bij toverslag, en slaagden ze erin om hun droom van liefde te vervullen door te trouwen.

via Facebook / Darius Monteray

Advertisement

Polly en Darryl Morby waren allebei tieners toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten. De twee waren babysitter en hun relatie bloeide op, verborgen van hun families. Polly was 14 in 1982 en hielp haar oudere broer om voor zijn zoon te zorgen, terwijl Darryl het 13-jarige neefje was van de vrouw van Polly's broer. Die band binnen hun families zorgde ervoor dat de twee elkaar ontmoetten. Buiten hun oom en tante wist niemand echter iets van hun relatie: "Ik heb het niet aan de rest van mijn familie verteld omdat ik opgroeide in een streng gezin en ik me zorgen maakte over wat ze zouden zeggen", vertelde Polly jaren later.

Polly was verliefd op Darryl, haar eerste vriendje, maar hoewel de twee hecht waren, duurde de relatie niet lang: na 18 maanden werd hun relatie verbroken, ook door de afstand die hen scheidde.

Advertisement
Facebook / Polly Morby

Facebook / Polly Morby

Vanaf dat moment scheidden hun wegen: Darryl ging in dienst en ging het leger in, en trouwde met een andere vrouw met wie hij een dochter kreeg; Polly ontmoette een andere man en stichtte een gezin met drie kinderen. Allebei hun huwelijksleven duurde echter niet lang, na een paar jaar zijn ze namelijk gescheiden.

In 2015 gebeurde er echter iets ongelooflijks: ze werden allebei uitgenodigd op de bruiloft van een van de kinderen op wie ze vele jaren geleden pasten. Voor hen was het de eerste gelegenheid om elkaar weer te ontmoeten na vele jaren. "Mijn hart begon te bonzen zodra ik Darryl zag," zei Polly, terwijl Darryl zei: "Mijn benen veranderden in gelei. Ik glimlachte van oor tot oor, zoals de Kolderkat ... Ik realiseerde me die dag, hoe erg ik haar gemist had”.

De twee, allebei single, begonnen weer te daten, totdat hun relatie zich ontwikkelde door de wil van beide: Polly, die inging tegen elk stereotype met betrekking tot de rol van de vrouw en het huwelijk, vroeg Darryl met haar te trouwen. “Het was ons jubileum”, zei de vrouw, “en ik bracht hem ontbijt op bed met mijn briefje en een ring erbij”. Polly en Darryl trouwden 11 maanden na het huwelijksaanzoek en nu zeggen ze dat ze heel gelukkig zijn met hun leven samen, eindelijk.

Een verhaal dat ons laat zien hoe alles mogelijk is als het om ware liefde gaat.

Advertisement