Hij ziet een bruid op straat en helpt haar: "ze was zenuwachtig, ze vroeg me om een ​​lift en ik bracht haar naar de kerk"

Janine

22 Juli 2022

Hij ziet een bruid op straat en helpt haar:
Advertisement

Laten we eerlijk zijn: de trouwdag is een van de mooiste dagen die twee mensen in hun leven kunnen meemaken. Het moment waarop de verbintenis officieel wordt en samen met dierbaren wordt gevierd. Maar wat als er op die dag iets misgaat? Onvoorziene gebeurtenissen liggen altijd om de hoek en het is niet eenvoudig om ze zonder gevolgen te stoppen, tenzij je door een meevaller de ideale persoon ontmoet die erin slaagt situaties op te lossen die onherstelbaar lijken.

Precies wat er gebeurde in het verhaal dat we je gaan vertellen. In dit geval stond een bruid op het punt haar huwelijk op te geven, maar toen arriveerde Marksteen Adamson die de ideale oplossing vond en het ongemak verhielp.

via marksteenadamson/Tik Tok

Advertisement

marksteenadamson/Tik Tok

Op een gewone dag, een dag waarop Marksteen Adamson met zijn vrienden in het zonnige Londen zou gaan lunchen, merkte hij iets ongewoons op dat zijn aandacht trok en alles veranderde. In een lange post op TikTok bij de video van het incident, zei de man dat hij toevallig een bruid op de hoek van de straat zag staan.

"Ik begon de scène te filmen omdat het te ongewoon en leuk was - schreef de auteur van het bericht - Toen, plotseling, begon de bruid naar me te kijken en naar me toe te lopen om me iets te vertellen. Ze bekende dat zij en haar vrienden vast kwamen te zitten omdat de gebelde taxi's op het laatste moment hadden geannuleerd en ze geen manier konden vinden om de kerk te bereiken. Dus stapten ze in mijn auto en vertrokken we naar de locatie".

marksteenadamson/Tik Tok

Een redding waardoor de jonge bruid haar toekomstige echtgenoot met slechts 45 minuten vertraging wist te bereiken. Volgens wat Marksteen zei, zou het vrolijke gezelschap tijdens de reis om naar de kerk te gaan, over van alles hebben gepraat en heeft hij nog wat geleerd ook. "Toen ik hen achterliet - zo schrijft de auteur aan het einde van de post - hoorde ik het orgel spelen en realiseerde ik me dat alles goed ging. Het was een prachtige zonnige dag".

Gelukkig eindigde het verhaal, dat heel slecht begon, op de best mogelijke manier en konden de twee geliefden hun droom bekronen, vooral dankzij een volslagen vreemde. De visualisaties van de video waren zeer talrijk, namelijk een half miljoen, evenals de opmerkingen waarin alle gebruikers deze man prijzen en bedanken voor het gebaar en voor het getoonde altruïsme.

Advertisement

marksteenadamson/Tik Tok

Laten we er eens over nadenken: hij had haar kunnen negeren, weg kunnen gaan en met zijn vrienden gaan lunchen, maar nee, hij nam het hulpverzoek van de jonge vrouw aan, “redde” haar en steunde haar zodat ze de toekomstige bruidegom kon bereiken.

Was hij niet vriendelijk en altruïstisch? Wat zou jij in zijn plaats hebben gedaan?

Advertisement