Hij reist 6.000 km om de liefde van zijn leven te ontmoeten: ze komt niet opdagen op de afspraak - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij reist 6.000 km om de liefde van…
Ze erft 12 miljoen dollar met als voorwaarde om een baan te zoeken, maar weigert: “Ik ben een miljonair zonder geld” Hij neemt zijn veganistische zus steeds in de maling: zijn vader straft hem door hem te dwingen 1 maand geen vlees te eten

Hij reist 6.000 km om de liefde van zijn leven te ontmoeten: ze komt niet opdagen op de afspraak

01 Augustus 2022 • Door Janine
8.751
Advertisement

Er wordt gezegd dat liefde alles kan en in feite zijn er talloze verhalen over mensen die zo verliefd zijn dat ze de meest onoverkomelijke obstakels, zoals afstand, kunnen overwinnen. Hoeveel stellen houden veel van elkaar, maar wonen in verschillende steden? Hoevelen van hen hebben zich horen vertellen “dat zal niet lang duren" en zijn in plaats daarvan getrouwd of hebben een gelukkige relatie?

Dit moet Daniel Barrera ook gedacht hebben, een jonge man die besloot op avontuur te gaan om de persoon te ontmoeten waarvan hij dacht dat ze de liefde van zijn leven was. Laten we eens kijken wat er gebeurd is.


De jongeman uit Tenerife had drie jaar een virtuele relatie met zijn "soulmate", die in de Verenigde Staten woonde, om precies te zijn in Orlando, Miami. Daniel kon er niet meer tegen, dus pakte hij zijn koffers, boekte een vlucht en reisde 6.000 kilometer om dit meisje te ontmoeten. Tot zijn verbazing kwam er een keerpunt toen hij op het vliegveld landde en op haar komst wachtte. Het geluk en de angst om zijn geliefde te ontmoeten verdwenen snel toen hij besefte dat ze niet zou komen.

"Ze kwam niet opdagen", legde de jongeman uit in een video die op TikTok werd gedeeld. Daniel nam contact op met het meisje om erachter te komen wat er gebeurd kon zijn, maar realiseerde zich dat niet alleen zijn berichten niet waren beantwoord, maar dat hij volledig was geblokkeerd op alle sociale profielen. Hij kon haar op Facebook, Instagram, WhatsApp, of waar dan ook niet meer bereiken.

De video ging binnen een paar uur viraal en gebruikers betuigden hun solidariteit met de jongen en lieten hem steunbetuigingen achter. Na het succes van de video en de tientallen vragen die in de reacties waren achtergelaten om meer te weten te komen over dit avontuur, besloot de jongeman er een paar te beantwoorden: "Ik verloor duizenden euro's, drie jaar van mijn leven en dit meisje speelde met mijn geestelijke gezondheid", legde de jongen uit, maar hij verloor de moed niet helemaal: "Hey, ik ben tenminste naar Disney geweest, ik heb een krokodil gezien en ik ben gaan winkelen".

Helaas is deze situatie tegenwoordig heel gewoon en worden deze mensen meestal "Catfish" genoemd: het zijn oplichters die mensen uitbuiten door ze te lokken met een nep-profiel. Ze vragen meestal om verschillende redenen om geld en tonen zich geïnteresseerd in het slachtoffer. Wanneer deze laatste besluit een stap voorwaarts te doen en elkaar te ontmoeten, verdwijnen de Catfish van sociale netwerken en maken ze zichzelf volledig onbereikbaar om niet ontdekt te worden.

Ben je ooit in een soortgelijke situatie terechtgekomen?

Tags: ViraleVerhalenLiefde
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt