Hij laat de code van de klantenkaart van zijn favoriete supermarkt op zijn arm tatoeëren: het scannen werkt

Janine image
door Janine

28 Juli 2022

Hij laat de code van de klantenkaart van zijn favoriete supermarkt op zijn arm tatoeëren: het scannen werkt
Advertisement

Als je een ingenieuze spaarder bent, heb je zeker een portemonnee vol klantenkaarten van de verschillende supermarkten om de beste aanbiedingen te krijgen. Maar waarom gebruik maken van omvangrijke fysieke ruimtes als het tegenwoordig mogelijk is om te profiteren van de technologie? Steeds meer bedrijven en restaurants gebruiken QR-codes om klanten menu's en te koop aangeboden producten te tonen, zonder ook maar één letter op papier te drukken (kortom een ​​verbeterde versie van de barcode!). Stel je voor dat je een enkele code kunt scannen om altijd zeker te zijn van de best mogelijke korting wanneer je een supermarkt binnenkomt en stel je vervolgens voor dat je niet met tientallen fysieke kaarten hoeft rond te lopen. Dean Mayhew vond de oplossing: hij liet de code van zijn favoriete supermarkt tatoeëren om zich te verzekeren van de beste aanbiedingen. Een genie of een dwaas?

via TikTok / astartattoos

Advertisement
TikTok / astartattoos

TikTok / astartattoos

Tatoeages zijn meestal kleine kunstwerken of kleine herinneringen die veel mensen op hun armen of andere lichaamsdelen dragen. Omdat ze onuitwisbaar zijn, denken de meeste mensen goed na over wat ze moeten laten tatoeëren en waar, in een poging het moment speciaal te maken en de tatoeage zinvol te maken. Dan zijn er mensen zoals Dean Mayhew, die gewoon praktisch willen zijn in het leven, zonder al te veel na te denken over esthetiek, en op zijn zachtst gezegd kiezen voor bizarre tatoeages. Deze 30-jarige uit Londen bijvoorbeeld, gaf ongeveer £200 uit om de QR-code van een van zijn favoriete supermarkten te laten tatoeëren.

Advertisement
TikTok / astartattoos

TikTok / astartattoos

De tatoeëerder moest uiterst nauwkeurig te werk gaan, aangezien de code informatie zou moeten bevatten die via een speciaal programma kon worden gelezen. De echte uitdaging zou dus zijn geweest om het serieus te laten functioneren. De lakmoesproef vond plaats in de winkel en is speciaal door de tatoeëerder zelf gefilmd en op TikTok gepubliceerd. De uitdaging voor de tatoeëerder was niet banaal, maar gelukkig deed de tatoeage wat hij moest doen: de caissière slaagde erin hem te scannen!

TikTok / astartattoos

TikTok / astartattoos

Voor Dean was de tatoeage echter geen riskante beslissing, maar een goed doordachte: "Ik wilde het al jaren doen, ongeveer drie maanden geleden dacht ik er serieus over na," zei de jonge man, “ik dacht gewoon dat het leuk zou zijn." "De caissières zijn verbaasd, ze kijken me aan en zeggen ‘dit is niet echt' en ik zeg dat dat wel zo is", vervolgde Dean, die inmiddels een kleine beroemdheid is geworden op de plekken die hij heeft bezocht.

Zou jij een "praktische" tatoeage laten zetten en je esthetische schoonheid opgeven?

Advertisement