Ze is verbaasd over de bruidsmeisjesjurk: gekozen door de bruidegom, lijkt het niet geschikt voor haar - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze is verbaasd over de bruidsmeisjesjurk:…
Homovader adopteert autistische jongen: Ze doet haar make-up op en doet haar haar in model voordat ze naar het ziekenhuis gaat voor de bevalling:

Ze is verbaasd over de bruidsmeisjesjurk: gekozen door de bruidegom, lijkt het niet geschikt voor haar

02 Augustus 2022 • Door Janine
5.856
Advertisement

Wanneer een vriend van ons - of vriendin - zijn of haar huwelijk aankondigt, kunnen we niet wachten om die speciale dag bij te wonen. En als we worden gekozen als getuigen of als bruidsmeisjes, wordt alles nog mooier en spannender. Jammer dat het onverwachte altijd om de hoek is en dat de kans bestaat dat er toch iets niet gaat zoals we hadden gehoopt.

Net zoals gebeurde met de vrouw waar we je over willen vertellen. Een jong bruidsmeisje dat te maken kreeg met de jurk die voor haar was gekozen die, om het zo te zeggen, beslist ongeschikt was voor haar lichaam. Laten we eens kijken.


Deze jonge Engelse vrouw, bekend op Tik Tok met de gebruikersnaam pilyplum, zei dat ze was gekozen als bruidsmeisje voor de bruiloft van een dierbare vriendin van haar, jammer dat de bruid de keuze van de jurken voor de bruidsmeisjes aan haar toekomstige echtgenoot overliet.

De man koos, misschien omdat hij het lichaam niet van elk van hen had overwogen, voor te laag uitgesneden lichtblauwe jurken, althans zo was het voor de hoofdpersoon van de video. In de afbeeldingen laat ze zien hoezeer de jurk haar decolleté benadrukt. De video is viraal gegaan en heeft de 2 miljoen views overschreden en velen hebben er hun mening over gegeven.

Sommigen beweerden dat de bruidegom zich de situatie niet besefte, terwijl anderen dachten dat hij het expres deed, alsof hij haar ongemakkelijk wilde maken of iets dergelijks. “Zo loop je het risico de bruid te overschaduwen"; "Als je je er niet prettig bij voelt, trek dan gewoon een andere jurk aan"; "Je zou kunnen proberen om iets onder de jurk te doen dat de halslijn iets meer bedekt of om een ​​verandering aan te laten brengen” - allemaal opmerkingen en suggesties die de vrouw ook probeerde te volgen, maar die niet succesvol waren.

In de volgende video's koos ze bijvoorbeeld een top of band om eronder te dragen, maar het resultaat was niet mooi, vooral visueel niet en zou nog meer de aandacht hebben getrokken. Wat te doen in deze gevallen? De bruid wijzen op het probleem en om een ​​nieuwe jurk vragen of op een andere manier proberen je te behelpen, er zijn niet veel andere oplossingen beschikbaar.

Wat is jouw mening hierover? Heb je jezelf ooit in een vergelijkbare situatie bevonden?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt